طرز تهیه مربای شیر و شیره با طعم عالی در 5 مرحله ساده
به گزارش شیوا مارکت، مربای شیر و شیره یک است که با شیره انگور تهیه می گردد. مربای شیر و شیره بدون شکر هم می توانید درست کنید، بنابراین افرادی که در پی تناسب اندام و حفظ سلامتی خود هستند می توانند بدون نگرانی این مربای خوشمزه با شیر و شیره انگور را به عنوان یک صبحانه مقوی را نوش جان نمایند. به جای شیره انگور از شیره خرما هم می توان استفاده کرد. در این مقاله از در ما طرز تهیه مربای شیر و شیره را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه مربا شیر و شیره
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
شیر (پرچرب) | 5 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 250 گرم |
شیره انگور | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
لیموترش (یا آبلیمو) | 2 عدد (2 قاشق غذاخوری آبلیمو) |
نان و کره | برای سرو کنار مربا |
مدت زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه
مدت زمان پخت مربای شیر و شیره: 1 الی 1 و نیم ساعت
مراحل طرز تهیه مربای شیر و شیره
اگر می خواهید یک مربای شیر و شیره انگور خوشمزه داشته باشید، مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:
مرحله اول: شکر را با شیر ترکیب کنید
در اولین مرحله از درست کردن مربای شیر و شیره باید یک قابلمه مناسب انتخاب نموده و شیر را به همراه شکر در قابلمه بریزید. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا شکر کمی در شیر حل گردد.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شده و شکر به خوبی در آن حل گردد. بعد از به جوش آمدن شیر به مدت 1 تا 2 ساعت اجازه دهید، مخلوط شیر و شکر روی حرارت ملایم بماند تا آب اضافی تبخیر شده و شهد مربا غلیظ گردد.
در صورت تمایل شما می توانید برای خرید انواع شیر و شکر به صورت یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.
مرحله دوم: شیره انگور را اضافه کنید
بعد از یک ساعت تا یک ساعت و نیم که از جوشیدن شیر و شکر گذشت، زمان اضافه کردن شیره انگور است. شیره را به آرامی اضافه نموده و با شیر و شکر خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
در صورت تمایل می توانید برای خرید شیره انگور به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: اجازه دهید مربای شیر و شیره به قوام لازم برسد
در طی مدت زمانی که قابلمه روی حرارت است، شیر را به صورت مداوم هم بزنید تا حالت بریده پیدا کند. بعد از بریده بریده شدن شیر و زمانی که رنگ آن قهوه ای شد، هم زدن را متوقف کنید. اجازه دهید تا تکه های بریده بریده شده شیره بزرگ تر شوند، بافت مربا غلیظ گردد و حالت آبکی و شل نداشته باشد. زمان آماده شدن این مربا نسبت به سایر مرباها احتیاج به زمان بیشتری دارد تا به قوام برسد.
مرحله چهارم: آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید
برای تهیه این مربا بهتر است از لیمو ترش تازه استفاده نمایید. با فشار کف دست لیمو ترش را روی یک سطح صاف چند بار به سمت جلو و عقب حرکت دهید. این کار باعث می گردد تا آب لیمو ترش هنگام برش به صورت کامل خارج گردد.
بعد از برش لیمو با استفاده از دست یا آبلیموگیری دستی آب لیمو ترش را بگیرید، هسته ها را جدا کنید و آب آن را به مربای خود اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن آب لیمو ترش بهتر است اجازه دهید مربا چند جوش ریز بزند. در صورت عدم دسترسی به لیمو ترش تازه می توانید از آبلیمو نیز بهره ببرید.
در صورت تمایل برای خرید آبلیمو با کیفیت و تازه به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: مربای شیر و شیره انگور را در شیشه بریزید
در آخرین مرحله از درست کردن مربا، باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملاً خنک گردد. بعد از اینکه دمای مربا با دمای محیط یکی شد، آن را داخل ظرف شیشه ای درب دار خشک و تمیز بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. شیشه مربا را داخل یخچال نگه دارید. سرو این مربا همراه با نان تست و کره یک صبحانه عالی و انرژی زا برای بچه ها و بزرگترهاست. نوش جان!
شما می توانید خرید انواع نان از جمله نان تست و کره پاستوریزه را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
نکات مهم در طرز تهیه مربای شیر با شیره انگور
- هنگام قرار دادن قابلمه روی گاز مرتب شیر و شکر را هم بزنید تا از سر رفتن شیر جلوگیری گردد.
- پخت این مربا نسبت به سایر مرباها مدت زمان بیشتر طول می کشد. برای اینکه یک مربای عالی و غلیظ داشته باشید، کار را با حوصله بیشتری دنبال کنید.
- می توانید به جای شیره انگور از شیره خرما نیز برای تهیه این مربا بهره ببرید. از قلم نیاندازید، شیره خرما رنگ مربا را تیره تر می نماید. شیره خرما را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از خریداری کنید.
- استفاده از شیر پرچرب باعث می گردد تا مربای شما سریع تر به غلظت دلخواه برسد.
- برای عطر بهتر مربا می توانید از وانیل نیز بهره ببرید. در صورت تمایل می توانید خرید وانیل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
فوت و فن های خوشمزه شدن مربا شیر و شیره
چرا مربای شیره و شیر شل و آبکی می گردد؟
اگر مخلوط شیر و شکری که روی حرارت قرار دادید به قوام لازم نرسد یا پخت مربا در زمان کمتری انجام گردد، محتمل است که مربا شل و آبکی گردد.
آیا می توان مربای شیر و شیره را بدون شکر نیز درست کرد؟
بله، اگر به هر دلیلی تمایلی به استفاده از شکر ندارید می توانید این مربا را بدون شکر نیز درست کنید.
شیره خرما یا انگور کدام یک برای تهیه این مربا بهتر است؟
در رسپی اصلی این مربا از شیره انگور استفاده شده است؛ اما در صورت تمایل شما می توانید از شیره خرما نیز بهره ببرید.
محصولات مرتبط
بیکینگ پودر پت صادراتی 140 گرم گلها
55,500 تومان 56,000 تومان 1% تخفیف
وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها
23,700 تومان 24,000 تومان 1% تخفیف
آبلیمو پت 950 گرم کیمبال
61,900 تومان 75,000 تومان 17% تخفیف
شیره انگور 340 گرمی برسام
71,900 تومان 85,000 تومان 15% تخفیف
شیره خرما 450 گرمی عقاب
68,900 تومان 69,500 تومان 1% تخفیف
شکر 5 کیلویی سوییتشو
184,400 تومان 187,000 تومان 1% تخفیف
منبع: افق کوروش