طلایی: از حبیبی و موحد به وقتش استفاده نشد؛ بار چند نسل روی دوش برزگر افتاد، استقلال حق بچه ها را نخورد

به گزارش شیوا مارکت، سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد تاکید نمود که از قهرمانان به نام و شایسته ای چون امامعلی حبیبی و عبدالله موحد در زمان خودشان در صندلی مربیگری استفاده نشد.

طلایی: از حبیبی و موحد به وقتش استفاده نشد؛ بار چند نسل روی دوش برزگر افتاد، استقلال حق بچه ها را نخورد

به گزارش خبرنگاران، محمد طلایی که میهمان برنامه امروز (27 شهریور) دایره طلایی بود، در مورد عملکرد تیمش در مسابقات دنیای نوجوانان گفت: اواخر فروردین ماه در رامسر مسابقات انتخابی برگزار گردید و طبق هماهنگی با کاوه مدیر تیم های ملی، اولین اردوی ما در ساوه تشکیل شد، 5-6 روز بعد از تشکیل اردو، مسابقات آسیایی لغو شد و به همین علت تمرین را تعطیل کردیم. در فاصله انتخابی تا دنیای مجارستان 4 مرحله اردوی 12 روزه در شهرستان ها داشتیم. باید به خاطر حضور تیم ملی در المپیک که گل سرسبد کشتی است، همکاری می کردیم و اردوهای ما در ارومیه، کرمان و انزلی و سپس تهران برگزار گردید و بدون هیچ مسابقه تدارکاتی به دنیای رفتیم.

وی ادامه داد: علیرغم همه کوششی که مدیر تیم های ملی انجام داد، حتی مسابقه تدارکاتی داخلی هم نداشتیم و خیلی از این بچه ها اولین مسابقه بین المللی شان بود و همین شرایط را سخت می کرد، اما کادرفنی خیلی خوب و اخلاق مداری داشتیم و همه جوره کوشش کردند تا تا بچه ها را به شرایط دنیای برسانند. برخی وزن ها نتوانستند و برخی توانستند. ما سه طلا در این رقابت ها گرفتیم، درحالیکه تیم اول هم سه طلا گرفت.

طلایی در مورد اینکه چرا کشتی ایران در رده های نوجوانان و جوانان می تواند حریفان آمریکا و روس را شکست دهد، اما در بزرگسالان مقابل آنها شکست می خورد، گفت: کشتی باید در همه رده ها زنجیروار به هم متصل باشد. کشتی گیر را نباید رها کرد. کار خوبی است که کشتی گیران رده نوجوانان هم به اردوی بزرگسالان دعوت شدند. این یکدلی باید در کشتی پیاده گردد، اگر جایی آسیب دیدیم از این نقطه بود که همدیگر را خوب حمایت نکردیم.

وی درخصوص اینکه آیا بعد از دنیای نوجوانان با فدراسیون کشتی نشستی برای ادامه همکاری داشته است، توضیح داد: بعد از دنیای چون المپیک بود خودم هم انتظاری نداشتم. بعد از المپیک هم حاشیه هایی که پیش آمد و عزل و نصبی در کادرفنی ایجاد شد، سه چهار روز پیش تماسی با هم داشتیم اما جلسه در رابطه با عملکرد نداشتیم که نقاط قوت و ضعف تیم چه بوده است.

طلایی در مورد اینکه آیا ادامه همکاری اتفاق می افتد یا نه، اضافه نمود: شرایط اردویی پیش از دنیای را به خاطر المپیک قبول نموده بودم، اما آن شرایط اصلا خوب نبود.

قهرمان سال 1997 دنیا در این خصوص که در کشتی هیچ وقت دنبال نام و پست نبوده، گفت: شرایط را باید دید، چطور است. یک زمانی آقای خادم بود و آن اعتماد وجود داشت، یک زمانی هم علیرضا دبیر که قبلا هم تیمی و هم دوره بودیم و همواره احترام هم را داشتیم. شرایط مهیا باشد آماده خدمت هستم. غیر از این هم باشد باز می توان به کشتی خدمت کرد.

مربی تیم استقلال در لیگ فصل گذشته در مورد مطالباتی که از این باشگاه داشت، اسم کرد: مسئولان استقلال از دید خودشان یک سری مسائل داشتند که حق هم داشتند، باید از چند طرف موضوع را تجزیه و تحلیل کرد. در آن موقع بیمار بودم و از اتفاقات خبر نداشتم. دیدم کشتی دارد آسیب می بیند و همکاری کردم. با بچه ها صحبت کردم، با سرمربی تماس برقرار شد و نشد صحبت کنیم. از همه جا بی خبر از بچه ها خواستم کشتی بگیرند. آن مسائل پیش آمد و بعد کمیته انضباطی ورود کرد. استقلال حق بچه ها را نخورد، من هنوز پولم را نگرفته ام، اما گفته اند که پرداختش می نمایند.

طلایی در مورد کادر نو تیم ملی آزاد گفت: درستکار از دوستان خیلی خوب ماست، از کشتی هم دور نبوده، در مورد باقی نفرات هم که باعث خوشحالی است مربیان نو به تیم ملی تزریق شده اند. کشتی بعد از المپیک با کادرفنی نو و حرف نو به راهش ادامه می دهد. به نظر من همواره باید یک سیستم باشد، همان سیستم ادامه پیدا نموده و سلیقه ها جهت را کج نکند.

طلایی در مورد اینکه آیا یک روز در کشتی ایران بزرگان زیر یک سقف جمع خواهند شد، توضیح داد: من هم امیدوارم این روز را بیینم، حیف است غیر از این باشد. چه آدم هایی با چه سبک هایی داشتیم. امامعلی حبیبی و عبدالله موحد زمانی که دوران طلایی شان بود باید به کشتی اضافه می شدند که نشدند و بار چند نسل را منصور برزگر به دوش کشید. شما نگاه کنید در کشتی روسیه و آمریکا همه کنار هم با مدیریت خاصی کار می نمایند.

سرمربی تیم ملی نوجوانان رحمان عموزاد را یکی از شجاع ترین کشتی گیران دانست و گفت: مجید ترکان را خیلی دوست دارم، او الگوی فنی من بود. زمانی که مدیر تیم های پایه بود، رحمان عموزاد و امیرحسین زارع را دیده بودم که او از آنها تعریف می کرد. عموزاد کشتی گیر جسوری است. حسن یزدانی هم در نوجوانی خیلی جسور بود. اینها وقتی چنین روحیه ای دارند در اردوها پیشرفت می نمایند.

طلایی در مورد کامران قنامپور هم ادامه داد: کامران زمان حسن یزدانی به اسم استعداد به اردوی نوجوانان دعوت شد و بعد در شهرش آسیب دید. در جوانان او و ارشک محبی و مجتی گلیج را داشتیم که هر کدام آنها به مسابقه می رفتند قهرمان دنیا می شدند.

وی در مورد انتخاب حمید سجادی به اسم وزیر ورزش هم گفت: سجادی چهره ای کاملا ورزشی است، ضمن اینکه ما در قهرمانان کشتی هم چهره هایی را داریم که قابلیت و توان وزیر شدن را دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 31 شهریور 1400 بروزرسانی: 31 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 29620

به "طلایی: از حبیبی و موحد به وقتش استفاده نشد؛ بار چند نسل روی دوش برزگر افتاد، استقلال حق بچه ها را نخورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طلایی: از حبیبی و موحد به وقتش استفاده نشد؛ بار چند نسل روی دوش برزگر افتاد، استقلال حق بچه ها را نخورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید