ماهی سوخاری با پنیر پارمزان
به گزارش شیوا مارکت، ماهی سوخاری با طعم پنیر پارمزان غذایی لذیذ و خوشمزه و از غذاهای دریایی پرطرفدار در میان بچه ها است.

بسیاری از افراد به دلیل تیغ ماهی یا بوی آن از خوردن ماهی فراری هستند. همچنین بسیاری از بچه ها نیز در برابر خوردن ماهی مقاومت می نمایند. یک راه چاره جذاب برای تبدیل ماهی به یک غذای فوق العاده خوشمزه و باب سلیقه همه افراد، تهیه آن به شکل سوخاری است. خبرنگاران را با طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان ورق بزنید.
مواد لازم
- فیله ماهی 450 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1 قاشق
- پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
- آرد 2 قاشق
- پاپریکا 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان
- در یک کاسه کم عمق شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید.
- پنیر پارمزان، آرد، پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. می توانید آنها را در یک کاسه نیز ترکیب کنید اما دقت کنید که مواد به خوبی و بطور یکنواخت با یکدیگر ترکیب شوند.
- فیله های ماهی را به نوبت در مایه تخم مرغی بزنید. سپس وارد مایه آردی کنید و دو طرفش را خوب به مواد آغشته کنید. اگر از کیسه پلاستیکی استفاده می کنید ماهی را داخل کیسه قرار دهید، زیپ آنرا ببندید و خوب تکان دهید تا همه جای ماهی آردی گردد. به همین ترتیب تمام فیله ها را آماده کنید.
- یک سینی فر آماده نموده و کف آنرا کمی چرب کنید. سپس فیله ها را داخل آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در اواخر پخت با چنگال ماهی ها را چک کنید. اگر بافت ماهی سوخاری شده و به راحتی با چنگال تکه می گردد یعنی فیله آماده است.
- فیله های سوخاری را می توانید با یک قاچ لیموی تازه یا به همراه سالاد یا سبزیجات پخته شده سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی یا انواع غذاهای سوخاری مرغ سوخاری کنتاکی بدون فر مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاسافاری رو: سافاری رو: گردش و تفریح در سافاری های جهان
انتشار: 9 آبان 1400
بروزرسانی: 9 آبان 1400
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 23817
به "ماهی سوخاری با پنیر پارمزان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ماهی سوخاری با پنیر پارمزان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید