معرفی بازی Crash Bandicoot Mobile
به گزارش شیوا مارکت، بازی کراش باندیکوت موبایل (Crash Bandicoot Mobile) سال پیش و چند ماه قبل از معرفی رسمی اش لو رفت و اتفاقی که باعث شد بازی از همان ابتدا و بدون اینکه چیز زیادی بدانیم به پروژه کنجکاو برانگیزی تبدیل گردد، حضور کینگ (King) به عنوان سازنده بود.
استودیوی کینگ اگرچه بیشتر به خاطر کندی کراش ها شناخته می شود و حیطه فعالیتش را در چند سبک محدود نگه داشته اما همان کندی کراش هایِ جریان ساز کافی هستند تا ورود این استودیو به یک سبک کاملا متفاوت، نگاه ها را به سمت خودش جلب کند.
حالا نتیجه این ریسک چه بوده است؟ قبل از اینکه جواب بدهیم، بیایید ابتدا نگاهی کلی به بازی کراش باندیکوت موبایل و ویژگی هایش بیاندازیم. کینگ برای هسته اصلی گیم پلی اثرش به سراغ سبک رانر رفته و بنابراین مشابه بقیه بازی های این سبک، اینجا کراش خودش می دود و بازیکن تنها باید با واکنش های مناسب او را از تهدیدات دور نگه دارد.
این واکنش ها عمدتا حرکت به سمت چپ و راست، لیز خوردن، پریدن و چرخش معروف کراش هستند. هر مرحله سه جهت برای حرکت دارد و با سوایپ می شود بین این سه لاین جابه جا شد و لیز خوردن و پریدن هم بیشتر برای سنگ هایی است که در راه با آن ها روبرو می شوید.
اما در رابطه با چرخش معروف کراش، دو جا به کار می آید. یکی برای وقت هایی که جعبه ها در جهت قرار دارند و می خواهید محتویات درونشان را به دست بیاورید. در این موقعیت هنگامی که به جعبه نزدیک شدید با ضربه روی صفحه، کراش می چرخد و جعبه را خُرد می نماید. دومین کاربرد این چرخش نیز به جنگ با دشمنان مربوط می شود و اگر خواستید آن ها را از سر راه بردارید، همین چرخش شاید بهترین راه برای پیشروی باشد.
بازی داستان تقابل چندباره کراش و دکتر کرتکس (Cortex) را روایت می نماید. کرتکس با نیروهایش می خواهد کنترل تمام بعدها را در اختیار بگیرد و کراش و خواهرش هم سعی دارند جلوی او را بگیرند.
ویژگی که در تمامی این مکانیزم ها مشهود است به شباهت خیلی درست نسخه موبایل با کنسول برمی شود. کینگ خیلی خوب توانسته گیم پلی پلتفرمر کراش های قدیمی را در قالب سبک رانر پیاده سازی کند. بازی سرتاسر نوستالژی است و نه فقط در بخش گیم پلی، بقیه قسمت ها نیز از این مسئله بی نصیب نمانده اند.
طراحی ظاهری مرحله ها کاملا یاد و خاطره قسمت اول را زنده می نماید، موسیقی نسخه بروز شده چیزی است که در سه گانه اصلی شنیده ایم و حتی کینگ به جزییات کوچک تر توجه نموده و آن افکت های صوتی محیط و انیمیشن های کراش که بازی را بامزه تر نموده بودند اینجا دوباره حضوری پررنگ دارند.
کینگ آن قدر سعی نموده نسخه موبایل را به کراش های اصلی نزدیک نگه دارد که اگر برخی مدرن سازی ها را نادیده بگیریم در مراحلی حس می کنید همان کراش های قدیمی را دارید تجربه می کنید، فقط با این تفاوت که کراش اینجا خودش می دود.
بازی آفلاین و رگه هایی از سبک مدیریت هم در آن دیده می شود. برای جنگیدن با باس ها یا همان غول های مرحله آخر به یک سری آیتم هایی احتیاج دارید و این آیتم ها را ساختمان های درون بازی فراوری می نمایند.
البته این پایبندی به ریشه ها همان قدر که جذاب به نظر می رسد، به همان اندازه برخی وقت ها کار دست بازی می دهد. بازی لذت بخش بوده و چیزهایی که از سبک رانر می شناسیم را در کیفیتی بالا ارائه داده اما در چارچوبی که کینگ برای ساخت بازی در نظر گرفته، انگار فضا برای پیاده سازی ایده های جدیدتر آن قدرها باز نبوده است.
بازی های رانر به مرحله اشباعیت رسیده اند و با وجود اینکه حضور برخی ویژگی های قدیمی مجموعه، بازی کراش را نسبت به هم نوعانش متمایزتر نموده اما هیچکدام از این ها کافی نیستند تا بازی از کلیشه های سبک رانر در امان بماند.
نتیجه این اتفاق جوابِ همان سوال بالا است. کینگ خیلی خوب به نسخه اصلی وفادار مانده و شاید این همان چیزی بوده که هواداران کراش می خواستند. بنابراین اگر با دید یک اثر سرگرم نماینده نوستالژی به سراغ بازی کراش باندیکوت موبایل بروید، مطمئنا از تجربه اش راضی خواهید بود اما اگر انتظار یک تجربه متفاوت در هیاهوی کلیشه های رانر را دارید احتمالا بازی ناامیدتان کند.
فقط یک نکته: بازی فعلا در مرحله عرضه محدود به سر می برد و تنها در مالزی منتشر شده است. به همین خاطر تنها با آی پی مالزی می شود بازی را از گوگل پلی دانلود کرد. برای راهنمای دانلود بازی های سافت لانچ پیشنهاد می شود این مطلب را مطالعه کنید.
- Crash Bandicoot Mobile
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: King
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 300 مگابایت
دانلود
منبع : دیجیاتو
منبع: آی تابناکtour-thailand.ir: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی