نمایشگاهی بر اساس شعری از فروغ فرخزاد

به گزارش شیوا مارکت، نمایشگاه عکاسی مهدی شادی زاده در گالری سایه برگزار می گردد؛ این نمایشگاه در حقیقت کمپوزوسیونی است که بر اساس شعر فتح باغ از فروغ فرخزاد شکل گرفته و از دوم تا هفتم شهریور برپاست.

نمایشگاهی بر اساس شعری از فروغ فرخزاد

به گزارش خبرنگاران، شادی زاده درباره این کمپوزوسیون می گوید: این کار ترکیبی از چند هنر است. من به علت علاقه ای که به شعر و خانم فرخزاد داشتم برداشت خود را از شعر ایشان به تصویر کشیدم و در کنار عکس ها مهسا سیاوشی برداشت خود از این شعر را به رنگ موسیقی درآورد و آهنگ سازی این کار را به عهده گرفت و سیاوش دمیریان نوازندگی آن را انجام می دهد. در حقیقت این نمایشگاه ترکیبی از چند اثر است و ما نگاه سه هنرمند به یک اثر از فروغ فرخزاد را به اجرا درآوردیم.

کمپوزوسیون در حقیقت ترکیب چند اثر هنری با یکدیگر است و سعی دارد فصل مشترک هنرها با یکدیگر را به نمایش بگذارد.

این نمایشگاه از تاریخ 2 تا 7 شهریور در گالری سایه در خیابان کریم خان زند،خیابان سنایی،خیابان سیزدهم، شماره بیست ویک برگزار می گردد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 327

به "نمایشگاهی بر اساس شعری از فروغ فرخزاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمایشگاهی بر اساس شعری از فروغ فرخزاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید