نگهداری سیب زمینی در یخچال خطرناک است

به گزارش شیوا مارکت، کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث فراوری ماده ای سرطان زا در آن می گردد.

نگهداری سیب زمینی در یخچال خطرناک است

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، کارشناسان هشدار می دهند که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار بسیار اشتباهی است؛ زیرا این میوه حاوی ماده ای است که نگهداری آن در یخچال می تواند طعم آن را تغییر دهد.

این کارشناسان شرح دادند: این ماده آکریل آمید است که معمولاً هنگام پخت غذا های غنی از نشاسته در دمای بیش از 120 درجه سانتیگراد ظاهر می گردد که قرار دادن آن ها در یخچال میزان این ماده شیمیایی را افزایش می دهد.

این مؤلفه، ماده اصلی تحقیقات در مرکز بین المللی تحقیقات سرطان در فرانسه است. متخصصان آن را به عنوان ماده ای طبقه بندی نموده اند که می تواند باعث سرطان گردد.

به همین دلیل محققان خواهان محدود کردن مصرف مواد غذایی حاوی این ماده به ویژه سیب زمینی سرخ شده و چیپس شده اند.

آن ها معتقدند برای جلوگیری از ظهور این ماده، نحوه نگهداری سیب زمینی مهم است و بهترین راه برای این کار قرار دادن سیب زمینی ها در مکانی دور از نور و در دمای 8 درجه سانتیگراد است.

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 28724

به "نگهداری سیب زمینی در یخچال خطرناک است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگهداری سیب زمینی در یخچال خطرناک است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید