نیویورک تایمز: نگرانی ترامپ و متحدانش بیشتر انتخابات است

به گزارش شیوا مارکت، ترامپ سخت در کوشش است، در بحران کنونی، شرایط آمریکا را به حالت عادی بازگرداند، اما وی بدون توجه به سلامت مردم کشور خود، تنها بر پیروزی در انتخابات تمرکز نموده است.

نیویورک تایمز: نگرانی ترامپ و متحدانش بیشتر انتخابات است

به گزارش گروه بین الملل خبر گزاری فارس، روزنامه نیویورک تایمز در یادداشتی که روز گذشته منتشر کرد، نوشت ترامپ با توجه به بیکاری گسترده آمریکا و اختلال در اقتصاد این کشور، ناچار است به قرنطینه انتها دهد و ایالات متحده را به حالت عادی باز گرداند، به همین دلیل است که وی هفته گذشته در کوشش بود اختیار خود را به طور کامل نشان دهد تا اقتصاد آمریکا را دوباره به حالت عادی باز گرداند.

ترامپ در نشست خبری روز سه شنبه خاطرنشان کرد: کشور ما باید باز گردد و باز خواهد شد و امیدواریم این باز گشایی امن باشد. بعضی بخش ها سریع تر باز خواهند شد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، جمهوری خواهان در کنگره خواهان انتها قرنطینه در آمریکا شده اند. آندی بیگس نماینده ایالت آریزونا، در مصاحبه با مرکز پولیتیکو گفت: این کار (انتها قرنطینه) باید دیروز انجام می شد. تری هالینگورث، نماینده ایالت ایندیانا اذعان کرد که انتها فاصله گذاری اجتماعی احتمال مرگ و میر را بالا می برد اما انتها آن بهتر از گزینه دیگر است. جان کندی سناتور ایالت لوئیزیانا در مصاحبه ای با فاکس نیوز روز چهار شنبه گفت: ما باید کشور را باز کنیم و وقتی این کار را انجام دهیم، گسترش ویروس کرونا سریع تر خواهد شد و ما باید برای این مسئله آماده باشیم.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت، هیچ شکی نیست که به دلیل تعطیلی بعضی بخش ها در آمریکا، نگرانی برای عواقب اقتصادی در این کشور وجود خواهد داشت، اما جمهوری خواهان و به خصوص ترامپ، به فکر (انتخابات) ماه نوامبر هستند و تنها چیزی که رئیس جمهور آمریکا می داند این است که سر نوشت وی با افت و خیز شرایط اقتصادی تغییر می نماید. اگر او در کمپین انتخاباتی خود پیروز نگردد، در سیاست چندقطبی ملی آمریکا احتمالاً جمهوری خواهان کنگره را نیز با خود به پایین خواهد برد.

نیویورک تایمز با اشاره به سیاست هایی که کنگره در مقابله با ویروس کرونا اتخاذ کرد نوشت، کنگره به منظور مقابله با این بحران مجبور بود سیاست هایی را مد نظر قرار دهد، اما این سیاست ها در هر شرایط دیگری نیز افراطی محسوب می شد. مبلغ 2/2 تریلیون دلار، یک بسته یاری اقتصادی بود که دو برابر مبلغ در نظر گرفته شده در قانون بهبود و سرمایه گذاری مجدد، مصوب سال 2009 آمریکا است. قطعاً یاری های بیشتری نیز در راه خواهند بود و حداقل دموکرات ها بر تریلیون ها دلار دیگر تمرکز نموده اند.

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت، در یک دوره یک ماهه، آمریکا به سمت یک سوسیال دموکراسی پیش رفت و اگر بحران اقتصادی و بحران سلامتی در طول سال گسترش پیدا کند، آمریکایی ها در این راه پیش تر خواهند رفت و این در حالی خواهد بود که بازار در آمریکا بسته است، نرخ بیکاری در این کشور همچنان افزایش می یابد و حکومت فدرال تنها نهادی خواهد بود که چرخ اقتصاد این کشور را خواهد چرخاند. این اصل که مردم عادی آمریکا در مواجهه با بی ثباتی های اقتصادی و اجتماعی احتیاج به امنیت دارند، هم در شرایط عادی و هم در شرایط بحرانی صدق می نماید. اگر سوسیال دموکراسی تحت این شرایط محتمل باشد، در شرایطی که نرخ بیکاری پایین و رشد اقتصادی بالاست نیز ممکن خواهد بود.

روزنامه نیویورک تایمز دلیل اینکه جمهوری خواهان در دوران کرونا سعی نموده اند سخاوتمندانه ترین بسته حمایتی؛ یعنی افزایش بیمه بیکاری را از بین ببرند را از زبان ریک اسکان سناتور ایالت فلوریدا نوشت. ریک اسکان گفته است: زمانی که به سر کار برمی گردیم نمی توانیم برای کسانی که می گویند ما می توانیم جا های بهتری کار کنیم، انگیزه ای ایجاد کنیم.

این روزنامه آمریکایی نقل قول این سناتور آمریکایی را به عبارتی دیگر اینگونه نوشت که آمریکا نمی تواند به مردم خود یاری کند تا برای کسب درآمد بالاتر چانه زنی نمایند، اما چه بحران باشد و چه نباشد، این کشور باید به طبقه های کارگری نظم دهد.

نیویورک تایمز در انتها این یادداشت عنوان نمود، هیچ تضمینی وجود ندارد که آمریکا با دریافت یاری از حکومت فدرال به رکود اقتصادی و بیماری کرونا پاسخ دهد. اگر رکودهای پشت سر هم در اواخر قرن نوزدهم میلادی، نظم اجتماعی آمریکا را به اندازه کافی مختل کرد تا فضا را برای رادیکالیسم سیاسی در این کشور باز کند بنابراین رکود های عظیم تر و فشار بیماری کرونا ممکن است همین کار را اکنون برای جامعه آمریکا انجام دهد. از این منظر، برای ترامپ، جمهوری خواهان و جنبش های محافظه کار منطقی است تا بر انتها دوران قرنطینه اصرار بورزند. جنبش محافظه کار تقریباً نظم سیاسی نیو دیل را از بین برده و به زمانی باز گشته اند که نظام سرمایه داری می تواند بدون محدودیت عمل کند.

.

sloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 18946

به "نیویورک تایمز: نگرانی ترامپ و متحدانش بیشتر انتخابات است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیویورک تایمز: نگرانی ترامپ و متحدانش بیشتر انتخابات است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید