هدفگذاری فراوری 14 میلیون تن گندم در سال زراعی جدید
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، اسماعیل اسفندیاری پور در شصت و یکمین جلسه فنی گندم، درباره خرید گندم در امسال گفت: امسال نزدیک به 9.5 میلیون تن گندم به ارزش 12 هزار و 51 میلیارد تومان از کشاورزان خریداری گردیده که مبلغ 9 هزار و 557 میلیارد تومان یعنی حدود 76.4 درصد از مطالبات کشاورزان تاکنون پرداخت گردیده و حدود 2 هزار و 943 میلیارد تومان به محض تامین منابع به کشاورزان پرداخت خواهد شد.

مجری طرح گندم توضیح داد:وزارت جهاد کشاورزی برای سال زراعی 98-97 فراوری حدود 14 میلیون تن گندم را هدفگذاری نموده است که امیدواریم با همت کشاورزی و مدیریت به موقع مزارع و سازگاری شرایط آب و هوایی به این میزان فراوری برسیم.
وی گفت:در سالجاری بالغ بر 480 هزار تن انواع بذور گندم تهیه و تدارک دیده گردیده است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
اسفندیاری پور گفت:حجم ابلاغی طرح افزایش ضریب خود اتکایی گندم طی نامه ای به استان ها ارسال گردیده و باید در اسرع وقت توزیع شهرستانی و دهستانی آن انجام گیرد.
منبع: خبرگزاری مهرtafatton.ir: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل