ورود موج اصلی ملخ صحرایی از بهمن ماه

به گزارش شیوا مارکت، مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: تا به امروز با آفت ملخ صحرایی در سطحی بالغ بر 229 هکتار مبارزه شده است و دسته اصلی آنها از بهمن ماه وارد کشور خواهند شد.

ورود موج اصلی ملخ صحرایی از بهمن ماه

سعید مشخص در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه هنوز حمله اصلی ملخ های صحرایی شروع نشده و دسته اصلی آنها بهمن ماه وارد کشور می شوند، اظهار کرد: دسته ای ملخ صحرایی آبان ماه وارد استان هرمزگان شد که در سطحی بالغ بر 44 هکتار با این آفات مبارزه شد. همچنین در آذر ماه هم دسته دیگری ملخ وارد بوشهر و در سطحی بالغ بر 185 هکتار با این آفت مبارزه شد که مجموع این مبارزات به 229 هکتار رسید.

وی ادامه داد: به دلیل بارش های بسیار و مساعد شدن شرایط اقلیمی برای آفت ملخ صحرایی جمعیت این ملخ ها در خاستگاه اصلیشان یعنی شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان زیاد شده است. در سال های اخیر کشور عربستان چنین بارندگی در چنین حجمی نداشته است و همین بارندگی ها منجر به ایجاد علفزار و سبزه زار در مناطق خشک و بی علف شده و به رشد و تکثیر ملخ صحرایی یاری نموده است.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات اضافه نمود: با گرم تر شدن هوا این ملخ ها از عربستان به سمت ایران حرکت و وارد شهرهای جنوبی ایران خواهند شد. پیش بینی می کنیم که با دسته های گسترده تری از ملخ صحرایی روبرو شویم.

به گفته وی پیش بینی می گردد سطح مبارزه با ملخ صحرایی در کشور به 700 هزار تا یک میلیون هکتار برسد که البته میزان مبارزه به شدت باد هم بستگی دارد؛ هرچه باد قوی تر باشد ملخ های بیشتری را جابه جا می نماید و سطح مبارزات هم بیشتر خواهد شد.

مشخص با بیان اینکه امیدواریم با زیرساخت ها و تدابیری که در این 2 سال(شروع حمله ملخ های صحرایی به کشور) در نظر گرفته ایم با حمله سراسری ملخ صحرایی مقابله کنیم و اجازه نفوذ بیشتر به آنها ندهیم، گفت: نفوذ بیشتر ملخ ها تهدیدی برای باغات و مزارع در آینده خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ملخ های صحرایی تا کنون خسارتی به باغات و مزارع وارد نموده اند، گفت: تا به امروز هیچ خسارتی گزارش نشده است، زیرا معمولا وقتی ملخ ها وارد کشور می شوند برای تخم ریزی به دشت ها و تپه ها می فرایند و باغات و مزارع هدف آنها نیست. اما وقتی پوره های این ملخ ها بالغ می شوند یعنی در اواخر فروردین ماه ممکن است برای تغذیه به باغات و مزارع حمله نمایند.

ایستگاه بازی: ایستگاه بازی: آشنایی با بازی های کامپیوتری و کنسول های بازی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26643

به "ورود موج اصلی ملخ صحرایی از بهمن ماه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود موج اصلی ملخ صحرایی از بهمن ماه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید