سرانجام سبز معاملات بورس در نخستین روز آذر ماه ، فرابورس نزولی شد

به گزارش شیوا مارکت، امروز شنبه (1 آذر 99) شاخص کل بورس به رقم یک میلیون و 366 هزار واحد رسید و شاخص کل هم وزن 2 هزار و 303 واحد رشد داشت.

سرانجام سبز معاملات بورس در نخستین روز آذر ماه ، فرابورس نزولی شد

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، در معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل بورس با 21 هزار و 235 واحد صعود، رقم یک میلیون و 366 هزار واحد رسید.

در این میان شاخص کل با معیار هم وزن 2 هزار و 303 واحد صعود کرد و به رقم 383 هزار و 566 واحد رسید.

معامله گران امروز بیش از یک میلیون و 989 هزار معامله به ارزش 183 هزار و 294 میلیارد ریال انجام دادند.

سهام های بزرگی همانند فملی، شستا، کگل، شپنا، وامید، وتجارت، کچاد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

بنا بر این گزارش نماد های معاملاتی شستا، خودرو، خساپا، فولاد، وتجارت، فملی، خگستر از جمله نماد های پرتراکنش امروز بودند.

شاخص کل فرابورس نزولی شد

شاخص کل فرابورس نیز با 5.58 واحد نزول، رقم 16 هزار و 641 واحد را ثبت کرد.

در این بازار حدود 807 هزار معامله به ارزش حدودی 55 هزار میلیارد ریال انجام شد.

سهام دی، شگویا بیشترین تاثیر مثبت و نماد آریا، هرمز، وسپهر، وهور، ارفع بیشترین تاثیر منی را بر شاخص کل بازار فرابورس داشتند.

پرتراکنش ترین نماد های فرابورسی امروز مربوط به نماد پیزد، بپیوند، شاروم، ذوب، دی، زملارد، وپویا می گردد.

منبع: رادار اقتصاد

طفره: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 25590

به "سرانجام سبز معاملات بورس در نخستین روز آذر ماه ، فرابورس نزولی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرانجام سبز معاملات بورس در نخستین روز آذر ماه ، فرابورس نزولی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید