120 هزار تن مواد اولیه خام روغن به کشور وارد شد

به گزارش شیوا مارکت، عباس قبادی، دبیر ستاد تنظیم بازار گفت که مسئله ای در تأمین مواد اولیه کارخانجات روغن وجود ندارد.

120 هزار تن مواد اولیه خام روغن به کشور وارد شد

او با اشاره به اینکه در خصوص روغن جامد مصرفی خانوار هنوز مشکلاتی وجود دارد، وعده داد که با کوشش های انجام شده هر چه زودتر مسائل حل می گردد.

از اواخر شهریورماه بود که عرضه روغن جامد در فروشگاه ها کم شد و قیمت آن نیز افزایش یافت. کمتر از یک ماه بعد نیز روغن مایع در بازار کمیاب شد؛ به طوری که این کالا یا در مغازه ها و فروشگاه های عظیم نبود یا به هر نفر تنها یک روغن فروخته می شد. اگر چه بنا بر وعده مسئولان مربوطه قرار بود از اواخر آبان ماه روغن در بازار توزیع و مشکل این کالای پرمصرف حل گردد، اما به نظر می رسد این وعده به ویژه در بخش روغن جامد هنوز به طور کامل عملیاتی نشده است.

البته تا به امروز 140 هزار تن روغن (مایع خوراکی و جامد بخش صنف و صنعت) از محل ذخایر استراتژیک کشور نیز تامین و توزیع شده است.

طبق آخرین تصمیمات ستاد تنظیم بازار حداکثر قیمت مصرف کننده انواع روغن در بسته بندی پت 10 درصد و سایر انواع بسته بندی ها 13 درصد افزایش یافت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید قیمت احجام و بسته بندی های مختلف روغن را محاسبه و در سامانه 124 بارگذاری کند.

مجله بهسان: مجله پزشکی و سلامت همراه با مقالات علمی

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26072

به "120 هزار تن مواد اولیه خام روغن به کشور وارد شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "120 هزار تن مواد اولیه خام روغن به کشور وارد شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید