برداشت سیر در کاستامونوی ترکیه
به گزارش شیوا مارکت، تاش کوپرو٬ سالانه بیش از هشتاد هزار تن سیر به بازارهای ترکیه می فرستد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران٬ شهرستان تاش کوپرو در استان کاستومونوی ترکیه مرکز فراوری سیر است و کشاورزان این شهر سالانه بیش از هشتاد هزار تن سیر یه بازارهای ترکیه می فرستند.
سیر در فرهنگ غذایی ترکیه صندلی خاصی دارد و در میدان اصلی شهر تاش کوپرو نیز مجسمه آن نصب شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیمquiz1.ir: مجله آزمون اول: مجله خبری تحلیل صنایع آموزشی و کارگاهی
انتشار: 22 آذر 1400
بروزرسانی: 22 آذر 1400
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 7561
به "برداشت سیر در کاستامونوی ترکیه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "برداشت سیر در کاستامونوی ترکیه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید