دستور تهیه خرمای ضیافتی پای ثابت سفره های افطار

به گزارش شیوا مارکت، به مناسبت ماه مبارک رمضان دستورالعمل تهیه خرمای ضیافتی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

دستور تهیه خرمای ضیافتی پای ثابت سفره های افطار

به گزارش ، خرما عضو جدانشدنی سفره های سحری و افطار ماه رمضان است. یک خوردنی مغذی که گرسنگی را از بین می برد، این میوه، کالری بیشتری نسبت به اغلب میوه ها دارد. به همین دلیل در ادامه طرز تهیه خرمای ضیافتی را ارایه دادیم.

  • 1 بسته خرما
  • 2 لیوان شیر
  • 4/5 قاشق غذاخوری آرد
  • 5 قاشق غذاخوری شکر
  • نصف بسته وانیل شکری
  • گردو و پسته به مقدار لازم

خرما را نیم ساعت در آب خیس کنید، ترجیحا از خرمای نیمه سفت بهره ببرید؛ چون خرمای سیاه زود له می گردد و دیگر قابل استفاده نیست مگر این که آن را در آب خیس ننموده و مستقیم پُر کنید.

مواد حریره را مخلوط نموده روی حرارت بپزید، وقتی کمی خنک شد داخل قیف خامه زنی بریزید.

هسته وسط خرما را بیرون آورده با حریره پُر کنید، یک عدد گردو روی حریره وسط خرما بگذارید و با پودر پسته آن را تزیین کنید.

نکته: داخل خرما را با بستنی یا خامه هم می توانید پر کنید.

بادام: 4 عدد

آرد برنج: 1 قاشق مرباخوری

شیر پاستوریزه یک استکان (حدود 60 میلی لیتر)

روغن مایع: 1 قاشق چای خوری (بهتر است روغن زیتون باشد)

شکر: 1 قاشق چای خوری

آب: نصف استکان (حدود 30 میلی لیتر)

بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و آنها را پوست بکنید و سپس رنده نموده به طوری که پودری کاملا یک دست به دست بیاید.

شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل نموده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط نموده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا مانند ماست قوام پیدا کند. در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید.

منبع: روزنامه شهروند

tafatton.ir: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 6136

به "دستور تهیه خرمای ضیافتی پای ثابت سفره های افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه خرمای ضیافتی پای ثابت سفره های افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید