خواص شگفت انگیز لبو یا چغندر قرمز

به گزارش شیوا مارکت، پیشگیری از بروز سرطان، کم خونی، جزام، یاری به درمان رعشه، ورم معده، یبوست، التهاب مجاری ادرار و درمان سرماخوردگی از خواص لبو پخته است.

خواص شگفت انگیز لبو یا چغندر قرمز

خواص لبو پخته در درمان بیماری ها

در این مقاله از خبرنگاران میخواهیم شما را با خواص لبو پخته آشنا کنیم. به ریشه چغندر قرمز زمانی که پخته میشود لبو می گویند که از آن در فصل سرما بیشتر به عنوان درمان خانگی سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود، اما باید بدانید استفاده از لبو پخته تنها یکی از خواص این ماده غذایی مفید است و لبو از خواص بسیاری در درمان بیماری ها برخوردار است.

خواص لبو پخته

طبع لبو بر اساس طب سنتی گرم و تر است. بعضی از مهمترین خواص درمانی لبو به توضیح زیر است:

  • لبو سرشار از اسید فولیک و آهن است، از این رو مصرف آن به پیشگیری و درمان کم خونی یاری شایانی می نماید.
  • لبو سرشار از مواد آنتی اکسیدان مفید است و مصرف آن برای پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان کولون (سرطان روده عظیم) مفید است.
  • مصرف لبو به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید و برای درمان سرماخوردگی مفید است. همچنین تسکین درد مفاصل و نقرس از دیگر خواص لبو پخته است.
  • آب لبو پخته برای برطرف التهاب مثانه و بیماری های پوست مفید است و فشار خون را تنظیم می نماید.
  • مصرف لبو پخته، نقش به سزایی در کاهش سطح کلسترول خون دارد و بنابراین مصرف آن، فرد را در برابر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی محافظت می نماید.
  • لبو دارای املاح معدنی زیادی همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و گوگرد بوده و یکی از منابع پیشگیری کننده از پوکی استخوان است.
  • آب لبو پخته درمانی مفید برای ورم روده است.
  • از خواص لبو پخته یاری به درمان یبوست است، لبو خاصیت نرم کننده و ملین دارد.
  • مصرف لبو پخته باعث افزایش اشتها می شود.
  • به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک موجود در لبو پخته، مصرف آن برای زنان باردار بسیار مفید است و از نقایص مادرزادی جنین پیشگیری می نماید.
  • درمان بیماری های پوستی، بواسیر، التهاب لثه و یاری به درمان التهاب مجاری ادرار از دیگر خواص لبو پخته است.
  • متخخصان طب سنتی معتقدند مصرف لبو پخته باعث ایجاد آرامش می شود و برای درمان رعشه و پیشگیری از بیماری جزام مفید است.
  • لبو از مواد غذایی است که مصرف آن به دفع سموم و مواد زاید بدن یاری شایانی می نماید. ریز مغذی ها، مواد آنتی اکسیدان و رنگدانه های موجود در لبو خاصیت سم زدایی و ضد التهابی دارند.

مضرات لبو پخته

  1. زیاده روی در مصرف لبو پخته برای معده مضر است و باعث دل پیچه می شود.
  2. از دیگر عوارض جانبی مصرف لبو تغییر رنگ ادرار است که البته جای نگرانی نداشته و بعد از چند روز از بین می رود، لکن توجه داشته باشید که بعد از مصرف لبو پخته از انجام آزمایشات ادرار خودداری کنید.

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: پیام دلتا
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 24234

به "خواص شگفت انگیز لبو یا چغندر قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص شگفت انگیز لبو یا چغندر قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید