خودروی رباتیک خرید می نماید و به سوالات هم پاسخ می دهد
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، شرکت EDAG که قبلا با فراوری خودروهای ساخته شده با چاپگر سه بعدی و خودروهای ورزشی کمپینگ مشهور شده بود، خودروی هوشمند جدیدی به نام سیتی بوت فراوری نموده که به صورت ماژولار و خودران طراحی شده و می تواند وظایف مختلفی را در محیط های شهری بر عهده بگیرد.

خودروی یادشده در بدو راه اندازی به سرنشینان خود سلام نموده و می گوید سلام، من سیتی بوت هستم و آینده حرکت در شهرها در دست من است. از پاسخگویی به سوالات احتمالی شما خشنود می شوم.
این خودروی شش چرخ از امکانات تفریحی و چندرسانه ای برای سرگرم کردن بچه ها نیز برخوردار بوده و امکان تغییر در نحوه چینش جایگاه ها و فضای داخلی کابین آن نیز وجود دارد. خودروی یادشده به صورت 24 ساعته و در هفت روز هفته قابل استفاده بوده و از سوخت هیدروژنی در کنار باتری های برقی برای حرکت استفاده می نماید.
با توجه به طراحی ماژولار می توان ابعاد این خودرو را هم تغییر داد تا از آن در قالب ون، کامیون، خودروی دونفره شهری و غیره استفاده گردد. مدل های کوچک تر این خودرو می توانند با چهار چرخ حرکت نمایند. سیتی بوت همچنین می تواند با خودروهای دیگر هوشمند ارتباط برقرار کند. سیستم های سفارش و پرداخت آنلاین هم برای این خودرو پیش بینی شده است.
منبع: خبرگزاری مهرtour-canada.ir: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان 99 را با ما تجربه کنید.