سرنوشت نامعلوم بیمارستان 160 تختخوابی دورود، 9 سال بلاتکلیفی برای یک پروژه

به گزارش شیوا مارکت، بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان دورود پس از گذشت 9سال با صرف هزینه 6میلیارد تومانی نیمه کاره مانده و هم چنان این پروژه نیمه تمام در بلاتکلیفی رها شده است.

سرنوشت نامعلوم بیمارستان 160 تختخوابی دورود، 9 سال بلاتکلیفی برای یک پروژه

به گزارش ، بیمارستان نیمه کاره 160 تختخوابی انگشته یکی از پروژه های نیمه تمام شهرستان دورود در بخش بهداشت ودرمان است که در زیربنایی با متراژ 13 هزار و 580 مترمربع و در 6 طبقه قرار بود که ساخته گردد، اما این پروژه هم چنان به عنوان یکی از پروژه های تعطیل استان لرستان مطرح است.

بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان دورود در 11 اسفندماه 89 کلنگ زنی شد، اما پس از اینکه اسکلت و ستون 3 طبقه این بیمارستان عَلم و بیش از 6 میلیارد نیز برای ساخت آن هزینه شد، به علت جانمایی نامناسب، عدم راه دسترسی مناسب و کمبود اعتبارات به طور کامل متوقف و پس از 9 سال نیمه کاره مانده است.

نماینده مردم شهرستان دورود و ازنا در مجلس در 24 آبان 95 در نشست با سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در تهران برگزار گردید به روند ساخت بیمارستان نیمه تمام شهر دورود و راکدماندن عملیات ساخت آن به دلیل انتخاب غیر کارشناسی محل احداث اشاره و خواهان احداث بیمارستان جدیدی در مکانی مناسب می گردد.

در آن موقع وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت ودرمان استان لرستان دستور می دهد که در اسرع وقت نسبت به جانمایی بیمارستان جدید اقدام نمایند تا مقدمات احداث آن پیگیری و عملیاتی گردد، هم چنین در این نشست مقرر شده بود بیمارستان نیمه کاره فعلی پس از تکمیل به عنوان مرکز جامع سلامت مورد استفاده قرار گیرد.

در 20 تیر 97 سیدحسن قاضی زاده هاشمی در سفر خود به لرستان کلنگ ساخت بیمارستان 250 تختخوابی (گهر) دورود در زیربنایی با متراژ 27335 متر را به زمین زد تا جایگزین بیمارستان نیمه کاره 160 تختخوابی انگشته دورود گردد و این پروژه هم چنان بلاتکلیف بماند.

فریدون مرزبان رئیس اداره راه وشهرسازی دورود با بیان اینکه بیمارستان 160 تختخوابی انگشته این شهرستان حدود 3 تا 4 سال گذشته فقط 19 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، گفت: این پروژه به دلیل جانمایی نادرست در شهرستان دورود متوقف و رها شده است.

وی به نبود عزم جدی برای تکمیل پروژه بیمارستان دورود اشاره نمود و اضافه کرد: پروژه بیمارستان 160 تختخوابی دورود زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ست اگر هم چنان بخواهند این پروژه را ادامه دهند دانشگاه علوم پزشکی باید ادامه دهد نه اداره راه وشهرسازی و این دانشگاه باید اعتبار و موافقت نامه بگیرد. آن ها باید تکمیل بیمارستان 160 تختخوابی دورود را قبول نمایند ما فقط مجری هستیم و اجرا می کنیم، بیش از 5 تا 6 میلیارد تومان برای این پروژه رهاشده در شهرستان دورود هزینه شده است.

فریبا بهاری سرپرست فرمانداری دورود نیز بابیان اینکه حدود 10 سال پیش بیمارستان 160 تختخوابی این شهرستان در اراضی انگشته در تپه ای مشرف بر شهر دورود جانمایی شده، گفت: متأسفانه در آن موقع مسئولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان و سایر مسئولان شهرستان دورود منطقه انگشته را برای ساخت بیمارستان تأیید می نمایند درحالی که جانمایی مناسبی نداشته است.

علت تعطیلی پروژه بیمارستان دورود

وی با اشاره به اینکه فونداسیون و حتی مرحله ساخت نیمی از بیمارستان 160 تختخوابی انگشته دورود اجرا شده، اضافه کرد: به علت عدم راه دسترسی مناسب جانمایی این بیمارستان در اراضی انگشته منتفی می گردد و علت این موضوع را باید از کسانی بپرسید که در آن موقع محل تپه انگشته را برای بیمارستان جایابی کردند و آن ها واقعاً باید بازخواست شوند نه من، تاکنون بیش از 10 فرماندار و نماینده در شهرستان دورود در این سال ها تغییر نموده است.

سرپرست فرمانداری دورود با انتقاد از وضعیت مبهم بیمارستان 160 تختخوابی دورود مطرح نمود: حدود 10 سال پیش بیمارستان 160 تختخوابی انگشته دورود تصمیم گیری و جانمایی شده و متأسفانه باید بگویم مسئولان قبلی که جانمایی کردند مقصر هستند، متولی امر دانشگاه علوم پزشکی لرستان است که آنجا را برای بیمارستان تشخیص داد و این بیمارستان در شهرستان دورود نیمه ساز شد. متأسفانه اعتباراتی در آنجا هزینه شده و هم چنان بلاتکلیف مانده است.

وی اعلام کرد: بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان دورود یکی از مسائل این شهرستان است و برای هرکسی جای سؤال دارد که چرا این بیمارستان آنجا احداث و نیمه کاره رهاشده؟ ما درصدد هستیم که مطالعاتی برای بیمارستان 160 تختخوابی که در اراضی انگشته نیمه کاره مانده انجام دهیم که بازهم به شکست برنخورد، به وسیله دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان متولی امر می خواهیم تصمیماتی بگیریم که سایر دستگاه ها بتوانند از این ظرفیت که به صورت نیمه کاره مانده استفاده نمایند.

واگذاری پروژه نیمه کاره بیمارستان به بخش خصوصی

بهاری گفت: فکر می کنم بهترین گزینه واگذاری بیمارستان 160 تختخوابی دورود برای بحث گردشگری ست که ما بتوانیم این بیمارستان نیمه کاره را به وسیله هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان لرستان به بخش خصوصی در حوزه گردشگری واگذار کنیم و تصمیم گیری گردد تا بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه بتوانیم بیمارستان نیمه کاره دورود را به عنوان یک هتل تکمیل کنیم.

وی با بیان اینکه مناسب ترین بخش برای فعالیت کاری برای منطقه انگشته تکمیل بیمارستان نیمه کاره 160 تختخوابی به عنوان هتل است، اضافه کرد: بحث اعتباراتی که برای این بیمارستان هزینه شده و نیز ساختمانی که آنجا رها کردند مطرح است و باید از این ظرفیت برای جای دیگر حتماً استفاده گردد.

سرپرست فرمانداری دورود گفت: نبود راه دسترسی مناسب به بیمارستان نیمه کاره دورود از جمله عواملی بوده که باعث شده مکان جدیدی برای بیمارستان این شهرستان در نظر بگیرند و شاید مهم ترین عامل و دلیل تکمیل نشدن این پروژه وجود فضای نامناسب در نزدیکی بیمارستان نیمه کاره باشد که راستا دسترسی از میان راستا قبرستان عبور می نماید و قطعاً تکمیل شدن پروژه بیمارستان به این دلیل رد می گردد.

احداث بیمارستان جایگزین

بهاری گفت: پروژه در حال ساخت بیمارستان 250 تختخوابی گهر در انتهای بلوار 90 متری، کوی فدک، در اراضی پایین دست روستای چغابدار شهرستان دورود واقع و در 6 طبقه پیش بینی شده که با کاربری درمانی در حال احداث است.

وی با بیان اینکه از سال 97 کار اجرایی بیمارستان 250 تختخوابی گهر توسط شرکت پیمانکار مرتبطی که دارد انجام و عملیاتی شد، اضافه کرد: این بیمارستان پیشرفت فیزیکی 10 درصدی دارد، در مرحله اول اقدامات اولیه برای ساخت این بیمارستان با اعتبار 109 میلیارد تومان در مساحتی بالغ بر 115 هزار مترمربع در حال اجرا و کارفرمای ساخت آن دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

سرپرست فرمانداری دورود با بیان اینکه در بحث اعتبارات ملی و پروژه های ملی بیمارستان جدید شهرستان دورود تعریف شده مطرح نمود: امیدواریم اعتبارات هرچه زودتر برای تکمیل بیمارستان 250 تختخوابی گهر دورود تزریق گردد، چون این بیمارستان جایگزین بیمارستان 160 تختخوابی انگشته شد و اکنون بیمارستان جدید گودبرداری، حفاری و دیوارکشی آن فعلاً اجرا شده است.

منبع تسنیم

پ

beauty-of-life.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 8392

به "سرنوشت نامعلوم بیمارستان 160 تختخوابی دورود، 9 سال بلاتکلیفی برای یک پروژه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرنوشت نامعلوم بیمارستان 160 تختخوابی دورود، 9 سال بلاتکلیفی برای یک پروژه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید