طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی برشته و خوشمزه

به گزارش شیوا مارکت، استفاده از خمیر پیتزا آماده را کنار بگذارید! برای تهیه کردن خمیر پیتزا خانگی کافی است کمی آرد و مایه خمیر در خانه داشته باشید و از پیتزا مخصوص خودتان لذت ببرید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی برشته و خوشمزه

سرویس آشپزی - پیتزا غذایی است که امروزه می توان ادعا کرد همه افراد، عظیم و کوچک، پیر و جوان از خوردنش لذت می برند البته در این میان هستند کسانی که برای حفظ تناسب اندام و رعایت مسائل بهداشتی ترجیح می دهند پیتزا را در خانه و مطابق میل و سلیقه اهل خانواده تهیه نمایند و در این بین هیچ چیزی جای خمیر پیتزای خانگی را نخواهد گرفت.

برای مشاهده نکات پخت نان و همچنین طرز تهیه خمیر پیراشکی به سایر مقالات بخش آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا

مایه خمیر

1 قاشق سوپ خوری

شکر

1 قاشق سوپ خوری

آب

1/4 پیمانه

شیر

1 پیمانه

نمک

1/2 قاشق چای خوری

بکینگ پودر

1 قاشق چای خوری

آرد

به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

  1. برای تهیه خمیر درجه یک برای ، درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  2. شکر، مایه خمیر و 1/2 پیمانه آب 43 درجه را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (منظور از آب 43 درجه این است که آب نه داغ باشد که باعث کشته شدن مایه خمیر گردد و نه سرد باشد که مایه خمیر عمل نیاید.)
  3. شیر، نمک و بکینگ پودر را مخلوط نمایید و مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید. (در صورتی که شیر در دسترس نبود می توانید آب را جایگزین آن کنید البته این نکته را در نظر داشته باشید که خمیر بدست آمده از طریق شیر، خمیر به مراتب لطیف تری خواهد بود.)
  4. در این مرحله روغن را اضافه کنید و به آرامی آرد را به مخلوط بیفزایید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل گردد. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید.)
  5. خمیر را ورز دهید و یا صد مرتبه بکوبید.
  6. ظرف تمیزی را به یاری مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود 2 تا 3 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد.
  7. کف قالب را به یاری قلمو چرب کنید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر درون سینی باز کنید و به یاری چنگال حفره هایی در آن ایجاد نمایید تا مانع از پف کردن خمیر گردد.
  8. خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت نان ها و همچنین درجه حرارت فر بسته به نوع فرها متفاوت است. روش تهیه سوسیس و کالباس خانگی امتحان شده را در مقالات پیشین بخش آشپزی خبرنگاران دنبال کنید.

مجله زیبایی زندگی: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: setare.com
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 24577

به "طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی برشته و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی برشته و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید