طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن

به گزارش شیوا مارکت، خوراک لوبیا پخته شده با بیکن (Drunken beans) یک غذای مکزیکی است که مناسب افراد ورزشکار است و در کمتر از 45 دقیقه آماده می گردد و با ادویه ها و سبزیجات مختلف تهیه می گردد.

طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خوراک لوبیا سرشار از پروتئین و آمینو اسید می باشد. ما در این مقاله قصد داریم از لوبیا قرمز استفاده نماییم و دانستن نکاتی درباره این ماده مغذی خالی از لطف نخواهد بود. لوبیا قرمز ، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد غذایی بیشتر خانواده ها واقع شده است. طبخ انواع غذا مانند سوپ، خورشت و سالاد با این نوع لوبیا، جایگزین مناسبی برای مواد غذایی پرکالری محسوب شده و احتیاج روزانه بدن را به انواع مواد معدنی و ویتامین ها تأمین می نماید. این ماده غذایی به دلیل داشتن کالری و چربی کم، وعده غذایی مناسبی برای افراد مبتلا به چربی و کلسترول خون و اضافه وزن محسوب می گردد. پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و یاری به سلامت قلب و برخورداری از اندام متناسب از جمله خواص مصرف لوبیای قرمز است.

نصف فنجان لوبیا قرمز حاوی 100 کالری انرژی است و مصرف این میزان در روز 26 درصد از پروتئین مورد احتیاج بدن را تأمین می نماید. مصرف پروتئین به تنظیم قند خون بدن یاری نموده و از ابتلا به اضافه وزن جلوگیری می نماید. لازم به ذکر است، مصرف این مقدار لوبیا قرمز در روز، یک چهارم فیبر مورد احتیاج بدن را تأمین نموده و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می گردد.

کاهش کلسترول خون و تنظیم ضربان قلب از دیگر خواص مصرف این نوع لوبیا است. لوبیا قرمز منبع مناسبی از آهن به شمار رفته و تأمین انرژی مورد احتیاج روزانه و سلامت استخوان ها از خواص آن محسوب می گردد. همچنین این ماده غذایی جایگزین مناسبی برای انواع گوشت است. داشتن یک رژیم غذایی با پروتئین بالا همواره کار آسانی نیست. اگر چه یک کاسه لوبیا قرمز پخته شده حاوی 240 کالری و 45 گرم کربوهیدرات است، ولی کمتر از یک گرم شکر و چربی به بدن می دهد. کربوهیدرات پیچیده این لوبیا آهسته تر هضم می شوند و انرژی طولانی مدت را برای شما تامین می نماید و پس از مصرف آن بدن دچار افت یک مرتبه انرژی که در هنگام مصرف کربوهیدرات های قندی رخ می دهد نمی شوید.

مواد لازم جهت تهیه خوراک لوبیا

لوبیا چیتی 1 پیمانه
بیکن 4 ورق
پیاز سفید نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل سبز 2 عدد
سیر 4 حبه
آب لیمو تازه 1 قاشق سوپ خوری
گشنیز ساطوری شده 1/4 پیمانه
نمک، فلفل قرمز، آویشن، زیره سبز به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن

1- ابتدا بیکن ها را در تابه تفت دهید و از تابه خارج کنید.

2- پیاز نگینی خرد شده، سیر و فلفل سبز خرد شده را تفت دهید.

3-لوبیا پخته و نرم شده را به تابه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و سایر ادویه جات را در این مرحله بیفزایید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

4- بیکن های از قبل تفت داده شده را به خوراک اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گشنیز خرد شده تزیین کنید.

5- آب لیموی تازه را به عنوان چاشنی همراه با خوراک سرو کنید.

نکاتی که در هنگام پخت خوراک لوبیا باید بدانید

  1. در صورت در دسترس نبودن بیکن می توانید ژامبون گوشت با کیفیت را جایگزین بیکن کنید.
  2. برای از بین بردن نفخ حبوبات می توانید لوبیا را از قبل در آب خیس کنید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.
  3. برای خوش رنگ شدن خوراک لوبیا حتما رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید.
  4. در صورت تمایل از قارچ تفت داده شده با کره بهره ببرید.
  5. اگر آب لیمو را به تابه اصلی بیفزایید رنگ خوراک تغییر خواهد نمود.
منبع: setare.com
انتشار: 19 تیر 1400 بروزرسانی: 19 تیر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 29517

به "طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید