طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی مناسب برای سرماخوردگی
به گزارش شیوا مارکت، در این غذا پیاز خودنمایی بیشتری می نماید و ماده اصلی می باشد. یکی از خواص پیاز بالا بردن سیستم ایمنی بدن است بنابراین این سوپ برای بهبود سرما خوردگی بسیار مناسب است.
سوپ پیاز یکی از معروف ترین سوپ ها در فرانسه است که به علت عطر و طعم فوق العاده آن در حال حاضر به یک غذای بین المللی تبدیل شده است به طوری که تقریباً در تمام رستوران ها سرو می گردد این سوپ جزء غذا هایی است که مواد تشکیل دهنده کمی دارد، اما اگر خوب عمل بیاید بسیار خوشمزه است.
همان طور که می دانید پیاز خواص شگفت انگیزی دارد و پایه اصلی تمام غذا ها است، اما در این غذا پیاز خودنمایی بیشتری می نماید و ماده اصلی می باشد. یکی از خواص پیاز بالا بردن سیستم ایمنی بدن است بنابراین این سوپ برای بهبود سرما خوردگی بسیار مناسب است در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز برای 4 نفر
پیاز زرد بزرگ 4 عدد
عصاره مرغ یا گوشت یا سبزیجات به میزان لازم
آرد سفید 3 قاشق سوپخوری
نان تست 2 تا 3 عدد
کره 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان یا پنیر چدار به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پیاز
1- ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس کره + روغن را در تابه بریزید وقتی خوب داغ شدند پیاز ها را به آن اضافه کنید بعد از 5 دقیقه که پیاز ها حسابی به کره و روغن آغشته شدند در ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه پیاز ها روی حرارت ملایم بپزند.
2- در مرحله بعد نمک + فلفل را اضافه کنید سپس پیاز ها را به مدت 40 دقیقه روی حرارت میانه قرار دهید تا کاملاً کاراملی شوند هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پیاز ها نسوزند در این مرحله لازم نیست در ظرف را بگذارید.
3- سپس آرد را به پیاز کاراملی شده اضافه کنید چند دقیقه مواد را هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته گردد بعد استاک را به مواد اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد. اگر خواستید از قرص استاک بهره ببرید باید آن را در آب جوش حل کنید
4- نان تست را کمی از نگینی بزرگ تر خرد کنید نان ها را روی سینی فر بچینید در فر قرار دهید تا دو طرف آن کاملا طلایی گردد.
5- بعد از حدود 1 ساعت که سوپ با حرارت ملایم پخت و کاملاً جا افتاد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک گردد سپس با گوشت کوب برقی آن را کاملاً پوره کنید بعد حدود 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
6- در این مرحله سوپ را در کاسه بریزید روی آن نان تست و پنیر پارمزان یا پنیر چدار رنده شده بریزید فر را روشن کنید کاسه را داخل فر قرار دهید تا پنیر آب گردد می توانید گریل فر را هم روشن کنید تا پنیر طلایی گردد حواستان باشد سوپ را در ظرفی بریزید که تحمل دمای فر را داشته باشد.
7- اگر طعم پنیر را دوست ندارید می توانید به جای آن از خامه و شیر بهره ببرید به این صورت که وقتی سوپ را در ظرف مورد نظر ریختید کمی خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و روی سوپ بریزید و سپس نان تست را روی آن قرار دهید، اما دستور اصلی این سوپ با پنیر است و با پنیر بسیار خوشمزه تر می گردد. می توانید سوپ را با جعفری ریز شده و حلقه های لیمو ترش تزیین کنید.
منبع: فرادید