طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی
به گزارش شیوا مارکت، ماهی سالمون از جمله آبزیانی است که با ترکیب دیگر مواد خوراکی، غذایی بسیار خوشمزه محسوب می شود. با طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی همراه ما باشید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق العاده خوشمزه خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی
فیله ماهی سالمون بدون پوست | 450 گرم |
سویا سس شیرین | 2 قاشق غذا خوری |
سس کچاپ گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای | 1 قاشق غذا خوری |
سیر له شده | 1 حبه |
روغن ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
تره فرنگی | 450 گرم |
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده | برای تزئین به مقدار لازم |
طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی
با استفاده از یک چاقوی تیز را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.
در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه نموده و روی حرارت زیاد به مدت ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.
با یک کف گیر سوراخ دار تره فرنگی ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه نمایید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به مدت دو دقیقه آن ها را بپزید.
ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین نموده و بالافاصله میل نمائید.
منبع: setare.comکنفرانس هکا: مجله خبری و تحلیلی صنایع کشاورزی و تولیدی