طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

به گزارش شیوا مارکت، ماهی سالمون از جمله آبزیانی است که با ترکیب دیگر مواد خوراکی، غذایی بسیار خوشمزه محسوب می شود. با طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی همراه ما باشید.

طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق العاده خوشمزه خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

فیله ماهی سالمون بدون پوست 450 گرم
سویا سس شیرین 2 قاشق غذا خوری
سس کچاپ گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای 1 قاشق غذا خوری
سیر له شده 1 حبه
روغن ذرت 4 قاشق غذاخوری
تره فرنگی 450 گرم
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

با استفاده از یک چاقوی تیز را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.

در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه نموده و روی حرارت زیاد به مدت ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.

با یک کف گیر سوراخ دار تره فرنگی ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه نمایید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به مدت دو دقیقه آن ها را بپزید.

ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین نموده و بالافاصله میل نمائید.

کنفرانس هکا: مجله خبری و تحلیلی صنایع کشاورزی و تولیدی

منبع: setare.com
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 27409

به "طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید