طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه

به گزارش شیوا مارکت، غذای گیاهی خوشمزه، نوعی خوراک تهیه شده از تره بار بدون گوشت، مرغ یا ماهی می باشد که برای گیاه خواران گزینه مناسبی است. در این مقاله با طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا خواهید شد.

طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه

منظور از غذا های گیاهی خوراک هایی است که از تره بار تهیه می شوند؛ در برخی از خوراک های گیاهی تخم مرغ نیز به کار می رود. غذاهای گیاهی را به ویژه برای گیاه خواران می توان به طور مستقل سر سفره گذاشت، یا آن ها را به عنوان تره بار پای گوشت و مرغ و ماهی به کار برد. برخی از این خوراک ها را روی میز اردور هم می توان گذاشت.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا سازیم، که در تهیه آن از انواع سبزیجات، غلات و حبوبات استفاده شده است. با ما همراه باشید...

طرز تهیه ته چین سبزیجات

مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات
برنج2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
قارچ250 گرم
ماست1 فنجان
زعفران دم نمودهبه میزان لازم
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه ای50 گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده2 عدد
هویج متوسط نگینی خرد شده2 عدد
نخود فرنگی150 گرم
کره100 گرم

دستور تهیه:

  1. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. نخود فرنگی، پیاز، هویج، کرفس، کره و قارچ را خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد.
  3. ماست، تخم مرغ و محلول زعفران را خوب مخلوط کنید تا حباب بزند و سپس با قسمتی از برنج مخلوط کنید.
  4. مخلوط حاصل را داخل قابلمه تفلونی که قبلا کف آن را با روغن چرب نموده اید، بریزید.
  5. لایه به لایه از سبزیجات تفت داده شده و برنج سفید روی آن بریزید و برنج را دم بگذارید.
  6. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

طرز تهیه سوفله سبزیجات

مواد لازم برای تهیه سوفله سبزیجات
سیب زمینی پخته و حلقه شده3 عدد
هویج پخته و حلقه شده3 عدد
بادمجان سرخ شده3 عدد
گوجه فرنگی حلقه شده2 عدد
شیر1 لیوان
آرد ذرت یا آرد گندم1 قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه، پودر سیر و کاریاز هر کدام 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده100 گرم

دستور تهیه:

  1. برای تهیه داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
  2. لایه لایه حلقه های سیب زمینی، بادمجان، حلقه های هویج، و حلقه های گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
  3. شیر سرد را با ادویه ها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمی شوند.
  4. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آغاز به حباب زدن کند.
  5. سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
  6. قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی گردد.

طرز تهیه توروک سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه توروک سیب زمینی
سیب زمینی پخته400 گرم
آرد سوخاری1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده100 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
پودر سیر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی را پخته، آن را بکوبید تا له گردد و کناری قرار دهید تا سرد گردد.
  2. پس از اینکه سیب زمینی سرد شد، تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پنیر پیتزا و جعفری خرد شده را به مایه سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
  4. مایه را به صورت لوله هایی به طول 10-8 سانتیمتر درآورده، در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه برنج مکزیکی

مواد لازم برای تهیه برنج مکزیکی
پیاز نگینی خرد شده1 عدد
پودر سیر1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده3 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه
نخود فرنگی1 فنجان
برنج پخته3 لیوان
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز1 قاشق مرباخوری
ترخون تازه یا خشک خرد شده1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

  1. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم گردد و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه نموده و تفت دهید.
  2. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.
  3. جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.
  4. برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.
  5. برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.

طرز تهیه پتاژ قارچ

مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ
قارچ حلقه شده300 گرم
تره فرنگی خرد شده100 گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده0.5 کیلوگرم
شیر1 لیوان
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
سویا50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سویا را از قبل خیس کنید، سپس آن را با چند قاشق آبلیمو بجوشانید و صاف کنید.
  2. قارچ و تره فرنگی را در کره سرخ کنید و سپس سویا را به آن اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه نموده و خوب با هم تفت دهید.
  4. آرد را اضافه نموده و تفت دهید.
  5. شیر را اضافه نموده و زمانی که به حباب زدن رسید، گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید، در حدی که گوجه فرنگی شکل خود را از دست ندهد.

طرز تهیه کوکو لوبیای مکزیکی

مواد لازم برای تهیه کوکو لوبیای مکزیکی
کنسرو لوبیا1 قوطی
تخم مرغ3 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. ابتدا آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید. آب لوبیا باید سرد باشد تا آرد گلوله نگردد.
  2. لوبیا را جداگانه در ظرف دیگری بکوبید یا میکس کنید تا له گردد و سپس تخم مرغ ها را خوب با آن مخلوط کنید تا یکدست گردد.
  3. مخلوط آب لوبیا و آرد را به مخلوط لوبیا و تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد.
  4. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید، مواد را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  5. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را در آن پهن کنید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد.
  6. یک طرف که سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر سرخ گردد.

گروه آشپزی خبرنگاران

پری ها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: setare.com
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 27204

به "طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید