طرز تهیه کوکو گردو
به گزارش شیوا مارکت، انواع کوکو و کتلت از غذاهای ساده ای هستن که در مدت زمان بسیار کم آماده میشن. تنوع این غذاهای ساده انقدر زیاده که برخی وقت ها انتخاب رو سخت می کنه. از کوکوهای ساده و همه پسند مثل انواع کوکو سیب زمینی تا کوکوهایی که شاید خیلی ها اون رو امتحان نکردیم، مثل کوکو باقالی.

به گزارش خبرنگاران به نقل زا ایران کوک ،کوکو گردو یکی دیگه از کوکوهای مقوی و ساده شمال کشور ماست که میشه به روش های مختلف اون رو درست کرد. از اون جا که درست کردن کوکو تا حدودی سلیقه ایه، شما می تونید کوکو گردو رو هم به شیوه های مختلف تهیه کنید.
مواد لازم کوکو گردو
گردوی آسیاب شده | 90 گرم |
سبزیجات (نعنا، گشنیز، جعفری، چوچاق، شوید و کمی برگ سیر) | از هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده و آب گرفته | 1 عدد کوچک |
تخم مرغ | 3 عدد |
زردچوبه ،نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو گردو
- گردوها را با دستگاه آسیاب کن، مخلوط کن و یا چرخ گوشت آسیاب کنید.
- گردوهای آسیاب شده را به همراه تخم مرغ، سبزیجات معطر شمالی، پیاز رنده شده، زردچوبه و نمک و فلفل داخل کاسه ای عظیم بریزید و و خوب با هم مخلوط کنید. برای این کار می توانید از غذاساز نیز بهره ببرید تا مواد کاملا یکدست شوند.
- داخل تابه مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا روغن کاملا داغ گردد.
- مایه کوکو گردو را داخل روغن داغ بریزید و آن را به طور یکنواخت در تمام سطح تابه پخش کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو گردو کاملا سرخ و مغز پخت گردد.
- پس از آن که یک طرف کوکو گردو سرخ شد، آن را به شکل دلخواه (معمولا مثلثی) برش بزنید. سپس هر برش را برگردانید تا طرف دیگر کوکو گردو نیز سرخ گردد. مجددا درب تابه را بگذارید.
- زمانی که دو طرف کوکو گردو طلایی رنگ شد، آماده است.
منبع: جام جم آنلاینکالارنا: کالارنا | تا حالا از ارزانترین فروشگاه اینترنتی خرید کردید؟
انتشار: 15 شهریور 1400
بروزرسانی: 15 شهریور 1400
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 24048
به "طرز تهیه کوکو گردو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو گردو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید