طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو

به گزارش شیوا مارکت، معمولا مرکز کیک هویج خمیری می شود و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید

طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو

به گزارش خبرنگاران کیک هویج عالی و خوشمزه

مواد لازم

آرد دو لیوان

شکر یک لیوان

روغن یک لیوان

هویج رنده شده یک لیوان

گردو خرد شده یک لیوان

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین 3قاشق چایخوری

تخم مرغ 4عدد

نحوه درست کردن: شکر و دوتا تخم مرغ کامل و دوتا زرده تخم مرغ رو با همزن آنقدر میزنیم که کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم بعد آرد رو که الک کردیم وبا پودرها قاطی میکنیم به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم ودر آخر گردو خرد شده رو داخل مواد میریزیم

سپس اون دوتا سفیده رو نگه داشته بودیم اون قدر با همزن میزنیم که وقتی ظرف حاوی سفیده ها را که برگردانیم چیزی از داخل آن ظرف بیرون نریزه سفیده ها را به مواد اضافه میکنیم ولی با لیسک به یک طرف هم میزنیم مواد توی کیک پز حدود 40دقیقه زمان میبره

مجله واحدی: مجله واحدی: مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 25543

به "طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید