عراقچی: سایرین هم باید برای حفظ برجام هزینه بدهند

به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران : هفدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونین/مدیران سیاسی ایران و کشورهای 1+4 بصورت ویدئو کنفرانس امروز چهارشنبه مورخ 26 آذر ماه 1399 برگزار گردید و آخرین تحولات پیرامون برجام را مورد بحث و آنالیز قرار داد.

عراقچی: سایرین هم باید برای حفظ برجام هزینه بدهند

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرآنلاین، در این نشست سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه، ریاست هیات کشورمان را برعهده داشت.

عراقچی در بخش هایی از سخنان خود در این نشست با اشاره به بعضی اظهارنظرهای رسانه ای که در روزهای اخیر از سوی اروپا به گوش می رسد تاکید نمود قاعدتا سه دولت اروپایی که خود را پایبند به دموکراسی و قواعد آن می خوانند، نباید از دولت ایران انتظار داشته باشند که اصول دموکراسی را نادیده گرفته و قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را اجرایی نکند. دولت جمهوری اسلامی ایران متعهد و موظف به اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی پس از طی مراحل قانونی آنها است.

ایشان همچنین ضمن اعتراض به مواضع اخیر سه دولت اروپایی، بیان داشت: بجای محکومیت ترور ددمنشانه دانشمند برجسته هسته ای ایران، سه دولت اروپایی مجازات قانونی یک شخص مجرم را محکوم کردند. معاون سیاسی وزارت امور خارجه بیان داشت طرف های اروپایی همیشه فقط از ایران می خواهند در برابر همه رفتارهای غیرقانونی و خصمانه، چه تحریم های آمریکا باشد، و چه خرابکاری در نطنز و ترور دانشمندان هسته ای خود خویشتندار باشد. ایران نمی تواند تمام هزینه های اجرای برجام و رفتارهای غیرقانونی دیگران را متقبل گردد و سایرین هم باید برای حفظ برجام هزینه بدهند.

عراقچی در رابطه با حدس ها پیرامون بازگشت آمریکا به برجام نیز گفت: ما به جای حرف و حدس، به اعمال توجه می کنیم. ایران همیشه مواضع خود را بصورت شفاف بیان نموده است و حاضر است پس از بازگشت آمریکا به انجام تعهدات خود در برجام و اعاده شرایط به شرایط ژانویه 2017، اجرای تعهدات برجامی خود که وفق بند های 26 و 36 برجام آنها را متوقف نموده است از سر گیرد.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26505

به "عراقچی: سایرین هم باید برای حفظ برجام هزینه بدهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عراقچی: سایرین هم باید برای حفظ برجام هزینه بدهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید