عرضه 1000 قلم تولیدی زندانیان اصفهان در نمایشگاه صنایع دستی
به گزارش شیوا مارکت، مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان از عرضه هزار قلم صنایع دستی فراوری شده توسط زندانیان این استان در سی و دومین نمایشگاه صنایع دستی اطلاع داد و گفت: 2500 اشتغال مولد در اصفهان داریم و هزار زندانی در بخش صنایع دستی فعالیت می نمایند.

مرتضی محمدی امروز دوشنبه 4 شهریور 98، در دومین روز از نمایشگاه صنایع دستی در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: فعالیت های صنایع دستی زندانیان استان اصفهان شامل فیروزه کوبی، میناکاری، خاتم کاری، پرداخت روی مس، سفال، چوب و چرم و منبت کاری می گردد.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان با بیان این که 3هزار زندانی در زندان های استان به اشتغال نشسته مشغول هستند، گفت: منجوق دوزی، تسبیح سازی، بافتنی و منبت کاری از جمله فعالیت های زندانیان با اشتغال نشسته است.
او اضافه کرد: این زندانیان برای ساخت این آثار ماهیانه تا 2میلیون تومان حقوق می گیرند.
محمدی توضیح داد: مواد اولیه و استادکار در اختیار زندانیان می گذاریم و برای نشان دادن صنایع دستی تولیدی مددجویان احتیاج به غرفه دائمی داریم.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان اظهار داشت: اگر مکان و فضای کافی در اختیار داشته باشیم، ظرفیت اشتغال دست کم 4هزار هنرمند را داریم.
محمدی با بیان این که 300 زن زندانی در زندان های استان اصفهان تحمل کیفر می نمایند، گفت: نیمی از این افراد در واحد اشتغال کار می نمایند و ظرفیت اشتغال صددرصد آنان توسط بنیاد تعاون زندانیان وجود دارد.
سی و دومین نمایشگاه صنایع دستی که روز گذشته (یکشنبه) در محل نمایشگاه بین المللی تهران با حضور دکتر علی اصغر مونسان سرپرست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گشایش یافت تا شنبه آینده پذیرای علاقه مندان خواهد بود.
منبع: میراث آریاmanagore.ir: ایستگاه بازی: آشنایی با بازی های کامپیوتری و کنسول های بازی