قصه های مدیران به چاپ رسید

به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران/قم کتاب قصه های مدیران (داستان هایی از هویت مدیریت) نوشته پاتریک ریدای و ترجمه سمیه قجری به وسیله انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم منتشر شد و به بازار نشر راه یافت.

قصه های مدیران به چاپ رسید

سمیه قجری مترجم این کتاب در گفتگویی به توضیح محتوای کتاب قصه های مدیران پرداخت و گفت: معمای چگونه زیستن ما و کیستی ما به عنوان یک فرد؛ عضوی از یک خانواده، جامعه و ملت، و گروه های مختلف دیگر، موضوع جذابی است که با تردیدهایی از ماهیت وجودی انسان همراه است.

وی اضافه کرد: در واقع همین احساس تعلق و عضویت در گروه هاست که جوهره هویت را شکل می بخشد. هویت شغلی یکی از موضوعات مهم در مباحث علم مدیریت می باشد.

قجری ادامه داد: ایجاد هویتی قوی، خودخواسته و منعطف می تواند به موفقیت شغلی، سازگاری اجتماعی و سلامت روانی یاری نماید. براساس نظر هایدگر، ما تنها موجودی هستیم که وجودمان یک مسئله است.

مترجم کتاب قصه های مدیران گفت: این کتاب با این هدف و انگیزه تدوین شده است تا نسبت به اینکه من چه کسی هستم و چگونه این موضوع به شناخت افراد از یکدیگر مرتبط می شود، درک دقیقی را ایجاد نماید. البته آگاهی از پاسخ قطعی به سوال درباره کیستی غیرممکن است زیرا آینده در پیش است و ادامه می یابد تا احتمالات نوی را برای فرد ایجاد نماید و این آگاهی تا زمان مرگ ادامه می یابد.

قجری اعلام کرد: هویت یا کیستی به مجموعه نگرش ها و ویژگی ها، و روحیات فرد و آنچه فرد را از دیگران متمایز می نماید اشاره دارد که این ویژگی ها از مؤلفه های تاریخی،جغرافیایی، سیاسی، فرهنگی، مالی ومعیشتی، و... پیروی می نماید.

وی گفت: هویت مقوله ای اجتماعی است که انسان ها از بدو تولد فارغ از این که در کجای کره زمین متولد شده اند از لحاظ نوع انسانی در پی کشف آن هستند. انسان ها دارای ویژگی های یکسانی هستند اما هویت انسانی آن ها در دوران رشد و تکوین انسان در محیط های مختلفی که در آن قرار می گیرد شکل می باید و کاملاً اجتماعی و جامعه شناسانه می باشد و ربطی به خون، نژاد و پوست و... ندارد.

قجری گفت: پاتریک ریدای در این کتاب یک تجربه تحقیقاتی را بر مبنای شناخت هویت افراد در راستا پیشرفت شغلی در هفت فصل آنالیز نموده است و با توصیف قصه های مدیرانی که در این تحقیق مشارکت داشته اند، زندگینامه خود و آن ها را توضیح داده و دیدگاه های آن ها را در زمینه شغل مدیریت و ارتباط آن با هویت بر مبنای دیدگاه هایدگر، سارتر و به خصوص ریکور تحلیل نموده است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد مطالعه این کتاب برای دانشجویان رشته مدیریت بخصوص در سطح دکتری بمنظور آشنایی با فلسفه نظریه های سازمان و مدیریت ضروری باشد، زیرا برمبنای آن می توانند به شناخت هویت خود و تناسب آن با شغل مدیریتی خود دست یابند. بنا به گفته الین در این کتاب عدم اطمینان هست که زندگی را ارزشمند می نماید. بنابراین هویت انسان تا زمان مرگ کامل نمی شود و انسان همیشه باید به وسیله برقراری ارتباط درست با محیط در جستجوی هویت نو باشد.

سمیه قجری در انتها اضافه کرد: وظیفه خود می دانم از انتشارات جهاد دانشگاهی قم در مورد چاپ و نشر کتاب تشکر و قدردانی نمایم. در انتها از خوانندگان این اثر سپاسگزار خواهم بود که نظرات ،نقدها و پیشنهادات خود را در مورد محتوا و نگارش کتاب به اینجانب انتقال دهند تا در چاپ های بعدی نظرات ایشان مورد استفاده قرار گرفته و اصلاحات لازم به عمل آید تا رضایت مخاطبان از این مطالعه اثر تأمین شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 5 اسفند 1400 بروزرسانی: 5 اسفند 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 29791

به "قصه های مدیران به چاپ رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قصه های مدیران به چاپ رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید