لزوم سوق نذورات به سمت تامین کالاهای بهداشتی در بحران کرونا

به گزارش شیوا مارکت، رئیس انجمن دیابت ایران با تاکید بر لزوم تقویت روحیه مسئولیت پذیری اجتماعی بویژه در بحران کرونا، بر اهمیت نذر سلامت در این دوران تاکید نمود.

لزوم سوق نذورات به سمت تامین کالاهای بهداشتی در بحران کرونا

دکتر اسدالله رجب در گفت وگو با خبرنگاران، درباره مسئولیت پذیری اجتماعی در برابر کرونا گفت: هرفردی باید نسبت به شغل، پست و... که به وی محول می گردد مسئولیت پذیری اجتماعی داشته باشد. درحوزه سلامت ، این مسئولیت اجتماعی موضوعی وابسته به خود فرد است؛ یعنی فرد می داند سلامت دیگران وابسته به سلامت او خواهد بود و رعایت نکات بهداشتی از سوی او به حفظ سلامتی اطرافیان یاری می نماید.

وی اضافه کرد: در بحران کرونا مراقبت فردی به معنای مراقبت از افراد بیشتر است. مسئولیت پذیری فرد در برابر جسم و سلامت خود، سبب احترام به انسان های دیگر است. زدن ماسک و رعایت پروتکل ها به معنای مراقبت از جسم خودمان است. فردی که مسئولیت پذیری اجتماعی نداشته باشد هم در این جهان و هم در آن جهان گرفتار است. البته نگفته نماند که مسئولیت پذیری کار ساده ای نیست و فقط با یک توصیه، اجرایی نمی گردد. زمانی سازمان جهانی بهداشت می گفت اگر کشوری تعداد تحصیل کردگانش بیشتر باشد، آن کشور را می توان توسعه یافته نامید. پس از مدتی شاهد بودیم که تعداد تحصیل نموده ها زیاد شد اما توسعه تحقق پیدا نکرد. پس از آن، تعریف سازمان جهانی بهداشت تغییر کرد و اعلام شد که اگر تحصیل کردگان دارای مسئولیت پذیری اجتماعی باشند، آن کشور توسعه یافته خواهد شد. ذکر این مورد نشان دهنده اهمیت پایبندی بر مسئولیت پذیری است.

رجب با تاکید بر اهمیت نذر سلامت در ماه محرم سال جاری، ادامه داد: در زادگاه من، ما حدودا دو تا سه ماه است که در خصوص این موضوع فکر می کنیم. پایان به این جمع بندی رسیدیم که برای حفظ بهداشت و سلامت مردم می توانیم هزینه های خود را به سمت مواردی سوق دهیم که به حفظ بهداشت و سلامت مردم می انجامد. البته لزوما نباید نذرها سنگین باشند تا صرف تهیه اقلام بهداشتی شوند، حتی می توان با سوق دادن نذرهای کوچک به سمت حفظ بهداشت و درمان مردم، نقشی موثر در کنترل کرونا ایفا کرد. حتی گاهی می توان مواد اولیه نذرها را به بیمارستان ها اهدا کرد.

وی با بیان اینکه هزینه های درمان کرونا ممکن است زیاد باشد و به سیستم بهداشت و درمان کشور فشار وارد کند، اظهار کرد: با سوق دادن نذورات به سمت تامین کالاهای بهداشتی و حفظ سلامت مردم، می توانیم به سیستم بهداشت و درمان کشور نیز یاری کنیم. در شرایط موجود باید با کمترین امکانات، بیشترین بهره وری را داشته باشیم.

مجله واحدی: مجله واحدی: مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 22436

به "لزوم سوق نذورات به سمت تامین کالاهای بهداشتی در بحران کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم سوق نذورات به سمت تامین کالاهای بهداشتی در بحران کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید