مبارزه با چربی شکم بعد از 40 سالگی
به گزارش شیوا مارکت، متخصصان تغذیه از قوانینی گفتند که با رعایت آنها می توان هیکل متناسبی در 40 سالگی داشت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، متخصصان تغذیه از دانشگاه کالیفرنیا در سن دیه گو در خصوص قوانینی که با رعایت آنها می توان اندام متناسبی در 40 سالگی داشت، توضیحاتی ارائه کردند.
کارشناسان می گویند تا حدود 39 سالگی، فرد سالم گاهی می تواند فست فود و سایر غذاهای پرکالری را با اعتدال بخورد. با این حال، بعد از 40 سالگی، متابولیسم بدن به تدریج کند می گردد: اگر ورزش نمی کنید، اشتیاق به غذاهای مضر خیلی زود می تواند منجر به رسوب چربی نامطلوبی در شکم و در نتیجه مسائل سلامتی گردد.
-
11نسخه از 11 کشور برای تناسب اندام
-
چه کنیم زود نمیریم | 5 ورزشی که از مرگ زودهنگام جلوگیری می نمایند
متخصصان تغذیه معتقدند در صورت پیروی از چند توصیه ساده می توانید در 40 و 50 و بعد از 60 سالگی هیکل مناسب و بسیار خوبی داشته باشید.
کارشناسان آمریکایی توصیه می نمایند که دو بار در هفته مصرف گوشت قرمز به ساختن ماهیچه یاری می نماید و در خانم ها از کمبود آهن در بدن جلوگیری می نماید.
رژیم های غذایی گیاهی باید شامل غلات، میوه ها و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم و یا کاهو باشد. در عین حال، مطلوب است که کربوهیدرات های مضر را حذف کنید.
بعد از 50 سالگی، شما احتیاج به خوردن غذاهای بیشتری دارید که سطح پایداری قند را در خون حفظ نموده و از رسوب در رگ های خونی جلوگیری می نماید.
به گفته کارشناسان، غذاها باید حداقل کلسترول، کربوهیدرات و فیبر زیادی داشته باشند.
علاوه بر این، توصیه می گردد از خوردن آجیل، روغن زیتون، ماهی (اسیدهای چرب امگا 3 که برای قلب مفید هستند) و لبنیات کم چرب بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاینsabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید