مرحله دوم توسعه میدان گازی الفرج لیبی کلید می خورد
به گزارش شیوا مارکت، شرکت نفت واحه لیبی از برنامه ریزی ها برای آغاز مرحله دوم توسعه میدان گازی الفرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، شرکت نفت واحه لیبی روز جمعه (6 فروردین ماه) گفت که در حال آماده سازی برای ازسرگیری مرحله دوم توسعه میدان اصلی گاز الفرج است.
علی الفارسی، هماهنگ کننده رسانه های این شرکت گفت: میدان گازی الفرج لیبی اکنون 15 روزانه هزار بشکه میعانات گازی و 70 میلیون فوت مکعب گاز طبیعی تولید می کند.
در بیانیه واحه آمده است که این شرکت مرحله نخست میدان گازی الفرج را پس از هشت ماه وقفه در ماه نوامبر آغاز کرد و تا هفتم آوریل سال جاری میلادی مرحله دوم آن ازسر گرفته می شود.
نوری سعید، مدیرعامل شرکت نفت واحه گفت: این طرح توسعه ای، پروژه ای حیاتی، مهم و راهبردی است که از نیروگاه های برق پشتیبانی می کند و با وجود کمبود قطعات یدکی به دلیل ضعف بودجه و شرایط کشور، ما تلاش می کنیم مرحله دوم را به زودی عملیاتی کنیم.
وی اضافه نمود: با تکمیل مرحله دوم، ظرفیت تولید میدان گازی الفرج به روزانه 180 میلیون فوت مکعب گاز طبیعی و 15 هزار بشکه در روز میعانات گازی می رسد که به طور قابل توجه ای فرایند بازسازی تأسیسات برق لیبی را تقویت می کند.
منبع: خبرگزاری آریابانو هما: مجله کدبانوی خانه و خانواده