مرمت یک تابلو برای مبارزه با برده داری

به گزارش شیوا مارکت، در راستای نزیک شدن به روز جهانی لغو تجارت برده، کارشناسان ترمیم آثار هنری، مرمت تابلو نقاشی نادری از یک برده آفریقایی را برای به نمایش گذاشتن عموم در دستور کار خود قرار دادند.

مرمت یک تابلو برای مبارزه با برده داری

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، این تابلو نقاشی نادر سال 2018 توسط موزه بین المللی برده داری خریداری شد. این تابلوی نقاشی که آیا من یک مرد و بردار شما نیستم؟ نام دارد، تصویر یک برده را در حالی که به زنجیر کشیده شده و زانوزده به آسمان نگاه می نماید، به تصویر می کشد.

این نقاشی که در سال 1787 خلق شده است، بعدها توسط جوزایا وج وود ـ سفالگر مشهور انگلیسی ـ برای کمپین های ضد برده داری مورد استفاده نهاده شد و آن را به یکی از اولین نمادهای هنری تبدیل کرد که در راه اهداف سیاسی مورد استفاده نهاده شد.

قرار است این تابلو نقاشی پس از مرمت، در شهر بندری لیورپول به نمایش گذاشته شود.

لارا پای، مدیر موزه ملی لیورپول در مصاحبه ای با رویترز بیان نمود: مراحل مرمت این تابلو نقاشی به صورت کاملا تخصصی انجام شده است و تیم مرمت در انجام کار خود بسیار پیروز بوده اند. فکر نمی کنم کسی تاکنون این تابلو نقاش را با کیفیت کنونی دیده باشد.

روز بیست وسوم هر سال از سوی یونسکو به عنوان روز یادبود لغو تجارت برده نام نهاده شده است.

بزرگ ترین تبعید تاریخی و اشغال سرزمین های یک قوم، به معاوضه میلیون ها برده آفریقایی در ازای سلاح و باروت توسط اروپایی ها باز می شود. این سیاهان آفریقایی در جریان این عمل غیرانسانی از سرزمین های خود بیرون رانده شده و به نواحی اطراف اقیانوس اطلس و قاره آمریکا به عنوان برده رانده شدند.

در این رفتار وحشیانه، میلیون ها مرد، زن و کودک آفریقایی از خانه های خود تبعید شدند و در غیرانسانی ترین تجارت دنیا بین قرن پانزدهم تا نوزدهم میلادی شرکت داده شدند.

افراد بسیاری در شرایط سخت این تجارت ها جان خود را از دست دادند و آنهایی که جان سالم به در بردند هم در مزارع شکر، تنباکو و پنبه مشغول به کار شدند.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 9540

به "مرمت یک تابلو برای مبارزه با برده داری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرمت یک تابلو برای مبارزه با برده داری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید