مودی:هند قدرت هسته ای پاکستان را به چالش کشید
به گزارش شیوا مارکت، دهلی نو-خبرنگاران-نارندرا مودی نخست وزیر هند با اشاره به حمله هوایی علیه پایگاه های شبه نظامیان درپاکستان گفت، دهلی نو با این اقدام قدرت هسته ای اسلام آباد را به چالش کشید.

به گزارش روز دوشنبه شبکه خبری ان دی تی وی نخست وزیر در سخنان انتخاباتی در ایالت جامو و کشمیر اضافه نمود،حمله هوایی هند علیه پایگاه های شبه نظامیان در خاک پاکستان نشان داد که اخطارها مبنی بر اینکه خصومت ها می توانند به یک جنگ هسته ای تبدیل گردد،اشتباه است.
وی اظهار داشت،پاکستان بارها هند را با قدرت هسته ای خود تهدید نموده است اما هند خلاف این ادعاها را ثابت کرد.
نارندرا مودی و حزب بهارتیا جانتا پارتی(بی جی پی) امنیت ملی را محور شعارهای انتخاباتی قرار داده اند.
تنش بین هند و پاکستان در دو ماه اخیر به دنبال حمله انتحاری مرگبار در کشمیر تحت کنترل هند شدت گرفته است. در آن حمله انتحاری دست کم چهل نظامی هند کشته شده اند.
این حمله پرتلفات ترین حمله در کشمیر تحت کنترل هند، در سی سال گذشته عنوان شده است. یک گروه جدایی طلب مستقر در پاکستان با نام جیش محمد مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
پس از حمله در پولواما، هند خاک پاکستان را مورد حمله هوایی قرار داد و یک روز پس از آن نیروی هوایی پاکستان در واکنش به نقض حریم هوایی خود، دو جنگنده هند را سرنگون و یک خلبان هندی را بازداشت کرد.
نخست وزیر هند همچنین در مورد احزاب سیاسی جامو و کشمیر ضمن مخالفت با ایده معین نخست وزیر و رییس جمهوری جداگانه برای ایالت جامو و کشمیر گفت: دو خانواده مفتی و عبدالله زندگی سه نسل در کشمیر را نابود نموده اند و اکنون به دنبال جدایی کشمیر از هند هستند.
وی تاکید نمود: یک کشور نمی تواند دو نخست وزیر و دو رییس جمهور داشته باشد.آینده کشمیر تنها با خروج خانواده های مفتی و عبدالله از قدرت تامین خواهد شد. آنها نخواهند توانست هند را تقسیم نمایند.
موضع سنتی حزب بی جی پی برای لغو بند های 370 و 35 قانون اساسی هند که بر اساس آنها، جامو و کشمیر دارای شرایط خاص شناخته می گردد و با دستور رییس جمهوری قانون اساسی در این ایالت اجرایی می گردد، به یک جنجال بزرگ سیاسی در این کشور تبدیل شده است.
در هفته های گذشته عمر عبدالله رهبر حزب کنفرانس ملی از احیای دو پست نخست وزیری و ریاست جمهوری در جامو و کشمیر بر اساس قانون اساسی هند سخن گفته است.
پس از سخنان نخست وزیر هند علیه احزاب سیاسی قدرتمند جامو و کشمیر، محبوبه مفتی سروزیر سابق این ایالت از نارندرا مودی انتقاد کرد.
دو حزب بهارتیا جانتا پارتی (بی جی پی) به رهبری نارندرا مودی و حزب دموکراتیک مردمی (پی دی پی) به رهبری محبوبه مفتی پیش از این یک دولت ائتلافی در ایالت جامو و کشمیر تشکیل داده بودند اما با افزایش اختلاف های این دو حزب، دولت جامو و کشمیر ملغی شد.
مرحله نخست انتخابات هند که 11 آوریل (22 فروردین) شروع شده بود روز پنجشنبه هفته گذشته به سرانجام رسید. بر اساس گزارش کمیته انتخابات هند، در این مرحله 69.43 درصد از افراد واجد شرایط در انتخابات شرکت کردند.
900 میلیون نفر از شهروندان هندی واجد شرایط برای شرکت در انتخابات سراسری سال 2019 هستند.
رای دهندگان برای انتخاب 543 نماینده مجلس به پای صندوق های رای خواهند رفت.
طبق آخرین آمار کمیته انتخابات هند در مورد احزاب سیاسی، این کشور دارای دو هزار و 292 حزب سیاسی می باشد. این احزاب شامل 7 حزب ملی و 59 حزب ایالتی ثبت شده و شناخته شده در هند می باشند.
مرحله دوم انتخابات هند 18 آوریل (29 فرودین) شروع خواهد شد. در این مرحله نامزدهای انتخابات در 13 ایالت برای به دست آوردن 97 کرسی مجلس به رقابت خواهند پرداخت.
آساق**267**1600
منبع: ایرناtour-canada.ir: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان 99 را با ما تجربه کنید.