چاقی خطر سرطان سینه را افزایش می دهد

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سلول بنیادی، سرطان های سینه در بافت چربی رخ می دهند. سرطان سینه سه گانه منفی(TNBC)، نوعی سرطان سینه است که درمان آن بسیار مشکل است. هیچکدام از اهداف دارویی یعنی گیرنده های استروژنی، گیرنده های پروژسترونی و گیرنده فاکتور رشد اپی درم انسانی 2، در سلول های TNBC وجود ندارند. این سرطان بسیار تهاجمی است و گزینه درمانی مؤثری برای آن وجود ندارد.

چاقی خطر سرطان سینه را افزایش می دهد

در مطالعه ای جدید که در مجله Journal of Experimental Medicine به چاپ رسیده است، دکتر بکر و همکارانش نشان داده اند که چگونه چاقی TNBC را افزایش می دهد.

آنها نشان دادند که چاقی ماکروفاژها را به ماکروفاژهای پیش التهابی که از نظر متابولیکی فعال هستند باز برنامه ریزی می نماید. این ماکروفاژها درون بافت چربی پستانی تجمع پیدا می نماید و سیتوکین پیش التهابی اینترلوکین 6 را بیان می نماید که موجب افزایش تومورزایی می گردد.

اینترلوکین 6 به گیرنده موجود روی سطح سلول های سرطانی متصل می گردد و موجب می گردد که آنها فنوتیپی شبیه سلول های بنیادی گرفته و تهاجمی تر شوند. این سلول های بنیادی سرطانی موجبات رشد و متاستاز بیشتر سرطان را فراهم می نمایند.

با توجه به یافته های این مطالعه، چاقی یک شرایط پاتولوژیک است که با ایجاد شرایطی برای متاستاز بیشتر سلول های سرطانی موجب افزایش تومورزایی می گردد.

italyro.ir: تور ونیز: تور ونیز ارزان قیمت، تور ونیز ایتالیا

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 5891

به "چاقی خطر سرطان سینه را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چاقی خطر سرطان سینه را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید