4 هزار عقرب در یک اتوبوس بین شهری قزوین کشف شد
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین، عبدالحسین مظفری از کشف محموله غیرمجاز 4 هزار عقرب در یک اتوبوس بین شهری اطلاع داد و گفت: بر اساس گزارشی واصله از سوی نیروی انتظامی به یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین، تعدادی عقرب از محموله جاسازی گردیده در اتوبوسی که در مسیر خوزستان به قزوین در حرکت بود، بیرون آمده و به داخل اتوبوس وارد شدند.

وی ادامه داد: یکی از عقرب های وارد گردیده به اتوبوس یک کودک را نیش زده و مسافران متوجه وجود این محموله خطرناک شدند.
مظفری اعلام نمود: خوشبختانه آسیب جدی به این کودک وارد نگردیده است.
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان قزوین با بیان اینکه بعد از دریافت گزارش یگان حفاظت سازمان محیط زیست با همکاری نیروی انتظامی محموله 4 هزار عقرب را از این اتوبوس خارج نموده است، گفت: در حال انتقال این محموله به پارک پردیسان تهران هستند.
وی اضافه نمود: فرد متخلف ادعا می نماید تنها به عنوان رابط و تحویل دهنده این محموله خطرناک همکاری نموده است و در جریان تجارت غیرمجاز زهرگیری و پرورش عقرب نیست.
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان قزوین با اشاره به اطلاعات کسب گردیده از این متخلف گفت: محموله عقرب قرار بوده از خوزستان به تهران منتقل گردد.
وی ادامه داد: این پرونده در مرحله رسیدگی قضایی قرار گرفته است.
منبع: خبرگزاری مهرtafatton.ir: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل