6 خوردنی برای تقویت گردش خون در فصل سرما

به گزارش شیوا مارکت، غذاهای خاصی وجود دارد که هم گردش خون را تقویت می نماید و هم متابولیسم را افزایش می دهد.

6 خوردنی برای تقویت گردش خون در فصل سرما

گردش خون نامناسب در بدن عوارض هولناکی به همراه دارد . گردش خون ضعیف می تواند به دلیل شرایط مختلف مانند دیابت ، چاقی ، سیگار کشیدن ، بیماری رینود (کاهش جریان خون در دست و پا) و بیماری شریان محیطی ایجاد گردد. کاهش جریان خون باعث درد و گرفتگی عضلات ، بی حسی و احساس یخ زدگی در دست و پا می گردد. ورزش ، غذاهای سالم ، مصرف زیاد میوه و سبزیجات (حداقل 5 بار در روز) ، آب رسانی مناسب و مدیریت استرس ، همگی به سیستم گردش خون سالم یاری می نماید. غذاهای خاصی وجود دارد که هم گردش خون را تقویت می نماید و هم متابولیسم را افزایش می دهد.

علایم گردش خون ضعیف عبارت اند از:تورم شکم یا تورم در پا، مچ پا و ران، احساس خستگی،بی حسی، مور مور شدن و سردی دست و پا، مسائل گوارشی، گرفتگی عضلات،درد مفاصل، رنگ پریدگی پوست،در آقایان با مسائل جنسی،درد قفسه سینه و گیجی. ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:

مواد غذایی که به تقویت گردش خون یاری می نماید

چغندر

چغندر سرشار از نیترات است که بدن ما آن را به اکسید نیتریک تبدیل می نماید.

اکسید نیتریک رگ های خونی شما را باز می نماید و یک گشاد نماینده عروق طبیعی است که می تواند به کاهش فشار خون و کاهش پلاکت های چسبیده به هم در خون شما یاری کند. بسیاری از ورزشکاران فقط برای افزایش جریان خون و افزایش عملکرد ورزشی ، آب چغندر را قبل از حرکت های ورزشی می نوشند.

پیاز و سیر

پیاز و سیر نیز برای گردش خون فوق العاده هستند. هر دو سطح اکسید نیتریک را بهبود می بخشند ، بنابراین به رگ های خونی شما یاری می نمایند تا جریان خون افزایش یابد و شل گردد و هر دو ضد التهاب هستند. پیاز منبع غنی از فلاونوئیدهاست که آنتی اکسیدان و به ویژه محافظ قلب است. سیر ترکیبی به نام آلیسین دارد که نشان داده شده است به دلیل تأثیر آرام بخشی که بر رگ های خونی شما دارد ، جریان خون را به بافت های شما افزایش و فشار خون را کاهش می دهد.

دارچین

یکی دیگر از ادویه های جذاب و باستانی دارچین است که به عنوان یک داروی طبیعی برای بسیاری از بیماری ها شناخته می گردد. تاثیر گرم نماینده دارچین به دلیل توانایی آن در افزایش جریان خون است. اجزای فعال دارچین سینامالدئید و اسید سینامیک هستند که به دلیل توانایی فراوری اکسید نیتریک و همچنین ضد التهاب از قلب محافظت می نمایند. مطالعات حیوانی نشان می دهد که اتساع عروق خونی و جریان خون در عروق کرونر بهبود یافته است؛ شریانی که خون را به قلب می رساند.

گردو

ترکیبات موجود در گردو (ویتامین E ، آلفا لیپوئیک اسید و ال آرژنین) همگی فراوری نیتریک اکسید را تحریک می نمایند تا به بهبود جریان خون یاری نمایند.

فلفل تند

فلفل قرمز به سرعت با کاهش فشار خون و تحریک ترشح اکسید نیتریک برای تقویت جریان خون کار می نماید. همچنین به افزایش فراوری فیبرینولیتیک ها و در پی آن حل شدن لخته های خون یاری می نماید.

سبزی های برگ دار

سبزی های برگ دار مانند اسفناج ، کلم پیچ و کلم غنی از نیترات هستند و با گشاد شدن رگ های خونی بر اثر بهبود فراوری اکسید نیتریک ، گردش خون را بهبود می بخشند.

دور زمین: مجله سفر و گردشگری دور زمین

منبع: همگردی
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26081

به "6 خوردنی برای تقویت گردش خون در فصل سرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 خوردنی برای تقویت گردش خون در فصل سرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید