آدامس کربن فعال گیاهی بایودنت وارد بازار شد
به گزارش شیوا مارکت، آدامس کربن فعال گیاهی بایودنت با ویژگی جذب باکتری های سطح زبان وارد بازار شد.

افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص مزایای استفاده از کربن فعال باعث شده تا کاربرد این محصولات در صنایع مختلف افزایش یابد.
در ترکیب بسیاری از فیلترهای تصفیه آب خانگی، محصولات بهداشت فردی و حتی محصولات خوراکی از کربن فعال استفاده می گردد.
تنفس بدبو از عوامل ناخوشایندی است که بسیاری از افراد را ناراحت می نماید، نوآوری جدید آدامس بایودنت، خلق یک راه چاره اساسی برای مبارزه با عوامل ایجاد کننده بوی نامطبوع دهان است!
این راه چاره تحت عنوان آدامس کربن فعال گیاهی با برخورداری از زایلیتول و رنگ کربن فعال گیاهی می تواند با جذب باکتری های سطح زبان و گلو، عوامل ایجادکننده بوی نامطبوع دهان را از بین برده و به کاهش فرایند پوسیدگی دندان ها یاری خارق العاده ای کند.
مصرف مستمر و بلندمدت آدامس جدید بایودنت به ویژه بعد از صرف غذا و یا قبل از خواب یک راه چاره کلیدی در تقویت سلامت دهان و دندان ها است.
به گزارش اگروفود، بایودنت در هفته گذشته از آدامس کربن گیاهی فعال با طعم نعنا ویژه رونمایی نموده است. در فرمولاسیون این محصول جدید از رنگ کربن فعال گیاهی استفاده شده است.
علاوه براین، محصول جدید حاوی زایلیتول و ترکیبات طبیعی ضدعفونی کننده دهان بوده و از این نظر یک محصول موثر در حذف باکتری های ایجادکننده بوی نامطبوع دهان شناخته می گردد.
زغال فعال یک پودر کاملاً سیاه رنگ، بدون بو و بدون طعم است که به راستی از زغال یعنی مواد دارای کربن مانند چوب بدست می آید.
زمانی که زغال یا همان charcoal در دمای بالا و در محیط خلأ و بدون اکسیژن حرارت داده می گردد، توسط گرمادهی با گاز اکسید کننده یا مواد شیمیایی دیگر فعال شده و به پودری سیاه رنگ تبدیل می گردد که همان کربن خالص است.
با فعال شدن این زغال، قابلیت های آن افزایش پیدا می نماید و می تواند مواد گوناگونی را جذب کند. با تبدیل شدن زغال به پودر، می توان آن را در سطح بیشتری پخش کرد تا به نقاط مختلف نفوذ کند، درون منافذ وارد گردد و سموم و دیگر مواد مضر بدن را جذب کند.
زغال فعال جدیدترین ماده سم زدا به شمار می رود. کربن فعال گیاهی در دوران مصر باستان کشف و به عنوان ترکییب موثر در حذف بو و طعم های نامطلوب و برای درمان بیماری ها مورد استفاده نهاده شد؛ حال با ابتکار بایودنت برای اولین بار از مشتقات این ترکیب در آدامس نیز استفاده شده است.
منبع: جام جم آنلاینطفره: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری