برلین و پاریس درباره ایران اتفاق نظر دارند
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، جین آسلبورن وزیر خارجه لوکزامبورگ در تبادل نظر با روزنامه زود دویچه سایتونگ در مورد ریاست آینده کمیسیون اروپا گفت: با معرفی اورزلا فون در لاین به عنوان کاندیدای ریاست آینده کمیسیون اروپا اختلاف نظرهایی بروز کرد.

وی در ادامه گفت: آلمان و فرانسه بعضاً در مواردی با یکدیگر دارای اختلاف نظر هستند، اما در ظاهر آن را کتمان نموده و بروز نمی دهند.
وزیر خارجه لوکزامبورگ در پاسخ به رویکرد اروپا درباره بحران های بین المللی اعلام نمود: به طور مثال آلمان و فرانسه درباره ایران و موضوع توافق هسته ای این کشور همسو هستند و معمولاً زمان هایی که این دو کشور همسو هستند جنگ و اقدام نظامی روی نمی دهد. این دو کشور همچنین درباره برگزیت نیز همسو بوده و استراتژی واحدی در این خصوص اتخاذ نموده اند.
منبع: خبرگزاری مهرitalyro.ir: تور ونیز: تور ونیز ارزان قیمت، تور ونیز ایتالیا