به استقبال ماه رمضان برویم

به گزارش شیوا مارکت، کمتر از دو هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی ها و خوراکی های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است.

به استقبال ماه رمضان برویم

به گزارش خبرنگاران، از طرفی خانه نشینی برای خیلی ها ادامه دارد و می توانیم دست به کار شویم و هیجان درست کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم.

یکی از این شیرینی ها بامیه است که به راحتی می توانیم در خانه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه بامیه:

آرد: 1 لیوان

آب: 1 لیوان

تخم مرغ درشت: 2 عدد

کره: 50 گرم

شکر: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت:

شکر: 2 لیوان

آب: 1 لیوان

گلاب: 1/2 لیوان

زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت بامیه:

1. آب و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل گردد؛ سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید (در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

2. آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع گردد. در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

3. حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

4. داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود 20-30 دقیقه طول می کشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.

5. قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف نمایند و داخلشان پوک گردد. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگ تری پیدا می نماید. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک گردد.

6. آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته گردد. سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب نمایند (حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است).

فوت و فن ها:

در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.

موقعی که خمیر را داخل روغن می ریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمی نماید و ترد نمی گردد.

منبع: ایرنا

تور کانادا: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان 99 را با ما تجربه کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 29386

به "به استقبال ماه رمضان برویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به استقبال ماه رمضان برویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید