تظاهرات مردم الجزائر در اعتراض به بن صالح

به گزارش شیوا مارکت، مردم الجزائر امروز در اعتراض به مشخص عبدالقادر بن صالح به عنوان رئیس جمهور موقت این کشور، به خیابان ها آمدند.

تظاهرات مردم الجزائر در اعتراض به بن صالح

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، مردم الجزائر امروز آدینه نیز در اعتراض به مشخص عبدالقادر بن صالح به عنوان رئیس جمهور موقت این کشور، تظاهرات کردند.

مسئولان الجزائر از دیشب تمامی ورودی های الجزیره پایتخت الجزائر را مسدود کردند تا مانع ورود مردم ایالت های دیگر به این شهر شوند.

طبق گزارش شبکه اسکای نیوز، فعالان سیاسی در شبکه های اجتماعی برای برگزاری تظاهرات امروز آدینه با هدف براندازی عناصر وابسته به عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور مستعفی این کشور، فراخوان داده اند.

در همین ارتباط مصطفی بوشاشی وکیل حقوقی الجزائر و از فعالان حرکت های اعتراضی در این کشور گفت که مردم الجزائر نمی پذیرند که عناصر نظام سابق همچون عبدالقادر بن صالح رهبری دوره انتقالی را بر عهده گرفته و انتخابات آینده را سازماندهی نمایند.

عبدالقادر بن صالح رئیس مجلس الأمه (مجلس نمایندگان) چند روز پیش با رأی نمایندگان به عنوان رئیس جمهور موقت به مدت 90 روز انتخاب شد.

م

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 4883

به "تظاهرات مردم الجزائر در اعتراض به بن صالح" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تظاهرات مردم الجزائر در اعتراض به بن صالح"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید