تولیدی های آرد یزد برای تامین آرد با سبوس استاندارد اقدام نمایند
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، عباس حیدری عصر امروز در نشست کارگروه استانی آرد و نان با تاکید بر اهمیت بهبود کیفیت نان در یزد گفت: نان همواره در طول تاریخ مورد تکریم و احترام مردم بوده و ضروی است با بهبود کیفیت پخت از اصراف این نعمت جلوگیری گردد.
وی با بیان اینکه از مسائل صنف نانوایی ها در سطح استان مطلع هستیم، بیان نمود: با پیگیری های صورت گرفته بسیاری از مسائل این حوزه برطرف شده و در تلاشیم با همدلی و همکاری، وضعیت موجود را سامان دهیم .
سرپرست فرمانداری یزد با اشاره به اهمیت تامین گندم و آرد مطلوب برای ارائه به مردم اعلام کرد: لازم است واحدهای تولیدی آرد، ضمن رعایت نکات بهداشتی تمام همت خود را برای تامین آرد با درصد سبوس استاندارد به کار گیرند.
وی تاکید نمود: نان، قوت غالب مردم است و دست اندرکاران تهیه آن وظیفه دارند مسائل بهداشتی همچنین بحث کیفیت نان را به شکل جدی مدنظر قرار دهند.
حیدری همچنین بر کسب آموزش های لازم برای بهبود و پخت نان تاکید نمود و بیان داشت: انتظار می رود اتحادیه صنف نانوایان یزد با برگزاری دوره های آموزش تهیه خمیر و پخت نان مناسب، زمینه را برای افزایش کیفیت و رضایتمندی مردم فراهم کند.
به گزارش خبرنگاران، در ادامه این نشست، کارگاه آموزشی نحوه استفاده از سامانه عرضه آرد با کیفیت برای واحدهای نانوایی نیمه یارانه ای، فانتزی پزها و مصارف صنعتی و بهداشتی برگزار گردید.
این نشست به منظور برگزاری دوره آموزشی خرید آرد نیمه یارانه ای به وسیله سامانه با حضور مدیرکل غله و نمایندگان فرمانداران، مسئولان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ها و رؤسای اتحادیه های مرتبط برگزار گردید.
منبع: خبرگزاری مهرbeauty-of-life.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری