خبرنگاران آمادگی پلیس بین الملل برای توسعه تعاملات با قضات دستگاه قضایی

به گزارش شیوا مارکت، تهران - خبرنگاران - رئیس پلیس بین الملل ناجا گفت: این پلیس برای پیشگیری از جرایم مالی و سرعت بخشی هرچه بیشتر به تعقیب مجرمان بین المللی، آمادگی برگزاری جلسات مشترک کاربردی با قضات دستگاه قضائی را دارد.

خبرنگاران آمادگی پلیس بین الملل برای توسعه تعاملات با قضات دستگاه قضایی

به گزارش روز دوشنبه از پایگاه خبری پلیس، سردار هادی شیرزاد در ملاقات با علی باقری کنی معاون امور بین الملل قوه قضائیه در ابتدا گزارشی از مأموریت های محوله پلیس بین الملل ارائه و بر ضرورت شناخت محورهای مشترک همکاری و توسعه تعاملات بین دو طرف تاکید نمود.

سردار شیرزاد همچنین ضمن تشریح ماموریت های پلیس بین الملل به دستاوردهای این پلیس در زمینه مبارزه با جرایم و تعقیب مجرمان در عرصه بین المللی اشاره نمود و اضافه نمود: پلیس بین الملل ناجا برای پیشگیری از جرایم مالی و سرعت بخشی هر چه بیشتر به تعقیب مجرمان بین المللی، آمادگی برگزاری جلسات مشترک کاربردی با قضات دستگاه قضائی را دارد.

در ادامه این ملاقات علی باقری کنی معاون امور بین الملل قوه قضائیه ضمن قدردانی از اقدامات چندین ساله اینترپل تهران در زمینه های مختلف خصوصا برخورد قاطع با مفسدان مالی که متهمان آنها به خارج از کشور متواری شده اند، اشاره و توضیح داد: برای برخورد قاطع با مجرمان، استفاده از وکلای متعهد و آشنا به قوانین بین المللی برای هدایت ایرانیان و هموطنان خارج از کشور امری لازم است.

sloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو

منبع: ایرنا
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 21002

به "خبرنگاران آمادگی پلیس بین الملل برای توسعه تعاملات با قضات دستگاه قضایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران آمادگی پلیس بین الملل برای توسعه تعاملات با قضات دستگاه قضایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید