خورش کنگر را با یک دستور کاملا متفاوت و خوش طعم درست کنید!
به گزارش شیوا مارکت، خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خوشمزه های بهاری است که معمولا با سبزی قورمه یا نعنا جعفری درست می گردد.

سیمرغ: این بار خورش کنگر را با یک دستور متفاوت و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای خورش کنگر با قیمه
گوشت خورشتی خرد شده : 250 گرم (می توانید از گوشت مرغ هم بهره ببرید)
لپه : نصف پیمانه
پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد عظیم
کنگر خرد شده : 250 گرم
نمک، روغن و ادویه : به مقدار لازم
ابتدا پیاز را نگینی خرد نموده و درون روغن تفت دهید
مقداری رب به روغن اضافه نموده و تفت دهید
لپه را یک روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید
ادویه را به پیاز اضافه نموده و با گوشت و لپه تفت دهید.
مقداری آب اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید تا خورش قیمه کاملا جا بیفتد.
درون تابه ای کنگرها را تفت دهید و با مقداری آب بگذارید کاملا بپزد.
نمک خورش قیمه را اضافه کنید.
برای اضافه کردن کنگر هم می توانید نیم ساعت قبل از سرو کردن خورش، کنگرها را به خورش تان اضافه کنید، هم مانند سیب زمینی های خورش قیمه بعد از سرو روی خورش تان بریزید.
منبع: توریسم آنلاین