در CES آسیا 2019 چه گذشت؟

به گزارش شیوا مارکت، نمایشگاه سی ای اس آسیا در سال 2019 که در شانگهای چین برگزار گردید پر بود از نوآوری های استارتاپ هایی که رونق خاصی به نمایشگاه سال جاری بخشیده بودند.

در CES آسیا 2019 چه گذشت؟

به گزارش خبرنگاران، نمایشگاه سی ای اس آسیا یا همان محصولات الکترونیکی مصرفی از 11 تا 13 ژوئن در شانگهای چین برگزار گردید و با آخرین نوآوری ها در زمینه فناوری های کارآمد برای شیوه زندگی و کار ما همراه بود.

پارک استارتاپ که نام یک سالن اختصاصی برای بیش از 100 استارتاپ از سراسر دنیا در این نمایشگاه بود شاهد محصولات جدیدی بود که انتظار می رود کار چندین صنعت را کساد کند.

نوآوری نروژ(Innovation Norway) و سوئیس نکس(swissnex) دو سازمانی بودند که استارتاپ های کشور خود را برای نمایندگی از کشور خود به این نمایشگاه آوردند. 22 شرکت برتر سوئیسی که تمرکزشان بر روی نوآوری و توسعه بود از این کشور شرکت کردند.

نوآوری نروژ مهم ترین اهرم نوآوری و توسعه در شرکت های نروژی و صنعت این کشور است.

در پارک استارتاپ همه چیز از یک پلتفرم هوشمند برای کشاورزی و پهپادها و ربات های متکی به هوش مصنوعی گرفته تا واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مربوط به فناوری سلامت، اینترنت اشیا(IoT) و سیستم های خودران دیده می شد.

سی .ای .اس آسیا یک فرصت عالی برای استارتاپ های تازه کار است تا بتوانند خود را در بازار آسیا نشان دهند و اعتماد سرمایه گذاران دنیای را طی یک رویداد منحصربفرد جلب نمایند.

استیو کوئنیگ معاون رئیس تحقیقات بازاریابی در انجمن فناوری مصرفی(CTA) در سخنرانی خود در این نمایشگاه گفت: نقص چیزی است که به نظر می رسد استارتاپ ها آن را به خوبی شناسایی نموده اند. نوآوری عمدتاً از استارتاپ های کوچک شروع می گردد.

نوآوری های نروژ

هایر(Hyre)

هایر محصولی از شرکت آلتردپاور(Alteredpower)، یک استارتاپ نروژی است که مقر اصلی آن در برگن نروژ است و مأموریت آن پیشرفت دنیای بی سیم است.

این استارتاپ که توسط دولت نروژ بنیان نهاده شده، متخصص توسعه سیستم های غیرمتمرکز انرژی و تکنولوژی انتقال قدرت بی سیم است.

این شرکت به دنبال دستیابی به یک انرژی تجدیدپذیر ایمن برای مصرف نمایندگان است که همزمان به طبیعت احترام بگذارد و از محیط زیست محافظت کند.

هدف این شرکت فراهم کردن یک باتری دنیای است که بتواند قدرت بیسیم را به تعدادی از دستگاه های الکترونیکی تحویل دهد. به گفته هایر، انرژی از منابع تجدیدپذیر استخراج می گردد و به صورت بیسیم به باتری و یا به طور مستقیم به دستگاه ها منتقل می گردد.

اولین محصول هایر یک پنل خورشیدی قابل حمل است که می تواند قدرت را به صورت بی سیم تا 15 وات انتقال دهد.

این دستگاه می تواند تلفن یا باتری شما را به طور مستقیم شارژ کند. ضمن اینکه ضد آب و ضد گرد و غبار نیز هست. همچنین دارای یک لامپ ال .ای .دی مخصوص کمپینگ است که می تواند به شکل بی سیم روشن گردد و دارای دو پورت USB-C برای خروجی قدرت نیز می باشد.

باتری این محصول دارای توانایی شارژ کامل چهار تا شش باره یک تلفن همراه و حداکثر ورودی و خروجی 15 وات است. این محصول، قدرت را به صورت بی سیم دریافت می نماید و انتقال می دهد و با استاندارد شارژ القایی(Qi) سازگار است.

هایر به کاربران این قدرت را می دهد تا دستگاه های نوری، صوتی، گرمایی، خنک نماینده و ارتباطی را فقط با یک باتری سر پا نگه دارند.

معرفی اکوسیستم هایر به بازار به میزان قابل توجهی تعداد باتری های مورد احتیاج کاربران را کاهش می دهد. با کاهش تعداد باتری های مورد احتیاج هر کاربر، نه تنها طول عمر دستگاه ها افزایش می یابد، بلکه کاربران نیز می توانند به کاهش تأثیرات زیست محیطی باتری ها یاری نمایند.

هایر در نهایت می خواهد قدرت بی حد و حصر را در هر کجا که شما هستید به روش سازگار با محیط زیست به ارمغان بیاورد.

سیتی ربیت(City Rabbit)

سیتی ربیت یا خرگوش شهر، یک شرکت نروژی مستقر در اسلو است که در سال 2006 توسط یک طراح صنعتی به نام مارتین فاگنر تأسیس شده است. سه چرخه ابداعی این شرکت پایدارتر از اسکوتر دو چرخ است.

هدف این شرکت توسعه یک محصول برای افرادی است که ترجیح می دهند سفرهای درون شهری خود را با یک وسیله نقلیه سازگار با محیط زیست انجام دهند. سه چرخه سیتی ربیت یک سرویس اشتراک اسکوتر شهری است.

فراوری این اسکوتر برقی جدید هفته گذشته به انتها رسید و کار این سرویس از دیروز در نروژ شروع شده است. قرار است این سرویس به زودی در بقیه کشورهای منطقه اسکاندیناوی نیز شروع به فعالیت کند.

استفاده از اسکوتر برقی از تابستان گذشته در نروژ قانونی شد. سوئد و آلمان نیز آن را قانونی اعلام نموده اند. با این حال اسکوتر برقی در بریتانیا هنوز غیرقانونی است.

نوآوری های سوئیسی

بیردلی توسط سومنیاکز(Birdly by Somniacs)

بیردلی(Birdly) رؤیای نهایی پرواز است. سومنیاکز(Somniacs) نیز یک شرکت توسعه همه جانبه تکنولوژی واقعیت مجازی(VR) است که تجربیات همه جانبه VR نسل بعدی را توسعه می دهد.

این استارتاپ در سال 2015 برای حمایت از بازاریابی تجاری محصول بیردلی راه اندازی شد. بیردلی نیز در سال 2013 به عنوان یک پروژه پژوهشی طراحی در دانشگاه هنر زوریخ ایجاد شد.

ترکیب این دو فناوری یک تجربه بی نظیر از واقعیت مجازی را به ارمغان می آورد که به غیر از استفاده به عنوان سرگرمی می تواند استفاده های دیگری نیز داشته باشد.

اسکیت بورد برقی مکس فایند(Maxfind)

مکس فایند که در سال 2015 طراحی شده است، ارائه دهنده راهکار مسافرت درون شهری هوشمند است که کوشش نموده است تا سبک مسافرت و شیوه زندگی افراد در محیط های شهری را تغییر دهد.

این شرکت کاربران دنیای را با وسایل هوشمندتر شهری و سازگارتر با محیط زیست آشنا می نماید.

استارتاپ ها سفرهای شهری را راحت تر و در عین حال جالب نموده اند. اسکوترهای برقی، اسکیت بوردهای برقی و دیگر وسایل نقلیه کوچک الکتریکی بخشی از پویش سفرهای سازگار با محیط زیست هستند که کم کم در حال شیوع در شهرهای سراسر دنیا هستند.

مکس فایند هم اکنون در 45 کشور و بیش از 500 شهر دنیا حضور دارد.

هدف این شرکت، جالب و راحت کردن مسافرت شهری و تبدیل شدن به یک رهبر دنیای در حمل و نقل با اسکیت بورد است.

رووئو(ROVéo)

روئو یک استارتاپ سوئیسی متعلق به دانشگاه فنی زوریخ است که دفاترش در شهر شنژن چین است.

محصول این شرکت یک ربات گشت و گذار نظارتی و چابک است که نظارت ایمنی را در واحدهای صنعتی بر عهده می گیرد.

این ربات ها کاملاً خودران هستند و به صورت خودران در ساختمان ها و اطراف آنها گشت زنی می نمایند، نفوذ و ورود غیر قانونی را تشخیص می دهند و دزدی و ناهنجاری های ایمنی که می تواند باعث نشت گاز یا آتش سوزی گردد را شناسایی می نمایند.

tour-thailand.ir: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 7032

به "در CES آسیا 2019 چه گذشت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در CES آسیا 2019 چه گذشت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید