طرز تهیه آلو خشک بدون میوه خشک کن
به گزارش شیوا مارکت، خشک کردن میوه ها علاوه بر اینکه عطر و طعم آن ها را بیشتر می نماید، این امکان را به ما می دهد که آن ها را برای باقی سال نگهداری کنیم. خیلی از میوه ها را می توانیم خشک کنیم مثل آلبالو، هلو، زردآلو و انجیر. آلو هم یکی از میوه های خوشمزه و محبوب تابستانی است که همه انواع آن را می توانیم خشک کنیم، از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا و بخارا که از آن در انواع خورشت ها به ویژه خورشت مجلسی آلو بخارا می توان استفاده کرد.

ما در اینجا به شما ترفندهای لازم برای درست کردن آلو خشک با کیفیت و بهداشتی را آموزش می دهیم.
-
مواد لازم
آلو به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نمک یا شکر بیه دلخواه به مقدار لازم
-
طرزتهیه آلو خشک
مرحله اول
برای درست کردن آلو خشک، آلوهای گوشتی و شیرین را انتخاب کنید. سپس آن ها را خوب بشویید و دمشان را جدا کنید.
مرحله دوم
بسته به مقدار آلوها قابلمه ای متناسب انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید تا بجوشد.
مرحله سوم
آلوها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد، یک قل بخورد کافی است (اینکار یاری می نماید بعدا پوست آلوها به راحتی جدا گردد).
مرحله چهارم
مقداری نمک درآب بریزید، وقتی دیدید پوست آلوها جمع شده است آن ها را آبکش کنید و پوستشان را جدا کنید.
مرحله پنجم
بعد از آن که آب آلوها کاملا رفت آن ها را در سینی مورد نظرتان بریزید و بسته به سلیقه تان مقداری نمک یا شکر روی آن ها بپاشید.
مرحله ششم
می توانید آن ها را مقابل پنکه یا نور خورشید خشک کنید. اگر آفتاب را برای این کار انتخاب می کنید حدود دو روز برای خشک شدن کافی خواهد بود، البته این میزان بسته به گرما و شدت نور خورشید فرق می نماید.
در این مدت به آن ها سر بزنید و در صورت لزوم آن ها را جابجا کنید تا همه آلوها به صورت یکدست خشک شوند.
بعد از آنکه آلوها خشک شد آن ها را در ظرف های در بسته و در یخچال نگهداری کنید، می توانید حتی آن ها را در فریزر نگهداری کنید تا مدت طولانی تری بماند.
منبع: کتاب کاله