طرز تهیه خورشت چاقاله&zwnjبادام؛ تجربه طعمی جذاب و جدید
به گزارش شیوا مارکت، چاقاله بادام دیگر تقریبا رو به تمام شدنش است و حالا که دیگر ریز نیست و عظیم شده، می توانیم از آن در تهیه خورشت استفاده کنیم؛ خورشت چاقاله بادام.

مواد لازم:
- چغاله بادام: 500 گرم
- گوشت خورشی: 700 گرم
- پیاز خلالی شده: 2 عدد عظیم
- جعفری تازه: 350 گرم
- نعنای تازه: 150 گرم
- آب لیموترش و آب غوره: 1/2 فنجان
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ گردد.
2. در حین تفت دادن پیاز، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته گردد. چوب انتهایی چاغاله ها را در بیاورید و آن را به همراه گوشت خرد شده به پیاز داغ اضافه کنید.
3. همه مواد را با هم تفت دهید. بعد یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک و فلفل هم داخل آن بریزید. حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.
4. در فاصله پختن خورش، نعنا و جعفری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید.
5. در نیم ساعت آخر آب لیمو و آب غوره را به خورشت اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
6. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی احتیاج دارد.
منبع: ایرنا زندگیتا8: تا8: مجله نقد و بررسی کالا ها و محصولات برندها مختلف