طرز تهیه دسر کشکول
به گزارش شیوا مارکت، دسر کشکول (Keskul Dessert) یک دسر ترکی مجلسی و متنوع است که از آرد برنج، شیر، نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ، وانیل، کره و پسته تهیه می گردد.
دسر کشکول که یک دسر ترکی است، که شباهت زیادی به فرنی دارد. استفاده از این دسر در وعده افطار بسیار لذیذ است. پیشنهاد ما این است که حتما یک بار آن را امتحان کنید. در اینجا طرز تهیه دسر کشکول را برای 5 نفر آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دسر کشکول
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 4 قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نشاسته | 3 قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل | 3 قاشق غذا خوری |
وانیل | 1 پاکت 5 گرمی |
کره | 25 گرم |
پسته | به میزان دلخواه |
طرز تهیه دسر کشکول
- ابتدا آرد برنج، شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته و پودر نارگیل را در ظرفی روی گاز با یکدیگر مخلوط می کنیم تا به جوش آید.
- وانیل و کره را به مواد اضافه می کنیم و کامل روی حرارت ملایم باهم مخلوط می کنیم.
- ظرف را از روی حرارت برداشته و مواد را مرتب به هم می زنیم تا کمی سرد گردد.
- سپس حدود 2 قاشق غذاخوری از کشکول را در ظرف های مورد نظر ریخته و لایه بعد را چند عدد پسته (بهتر است پودر شده باشد) می ریزیم و دوباره مقداری کشکول روی آن می ریزیم.
- در آخر هم با پسته روی آن را تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا سرد گردد.
نکته
دسر کشکول را می توان با بادام یا انواع میوه ها نیز درست و آن را تزیین کرد. در زیر عکس بعضی از انواع دسر کشکول را مشاهده می کنید.
دسر کشکول بادام
دسر کشکول توت فرنگی
دسر کشکول هلو
دسر کشکول انار
منبع: setare.comکالارنا: کالارنا | تا حالا از ارزانترین فروشگاه اینترنتی خرید کردید؟
انتشار: 23 مرداد 1400
بروزرسانی: 23 مرداد 1400
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 26479
به "طرز تهیه دسر کشکول" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر کشکول"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید