طرز تهیه 4 نوع شیرینی مجلسی شیک مخصوص عید نوروز

به گزارش شیوا مارکت، شیرینی مجلسی، نوعی شیرینی شیک در قالب شکل های مختلف است که در مراسم های مختلفی مانند دید و بازدید عید نوروز برای پذیرایی از میهمان ها استفاده می گردد. در این مقاله با طرز تهیه شیرینی مجلسی شیک مخصوص عید نوروز به چند روش مختلف آشنا خواهید شد.

طرز تهیه 4 نوع شیرینی مجلسی شیک مخصوص عید نوروز

شیرینی یکی از خوراکی های پرطرفدار است که خیلی از افراد از خوردن آن لذت می برند و می تواند یادآور روز های خوب زندگی آن ها باشد. اگرچه زیاده روی در خوردن شیرینی عوارض بسیاری در پی دارد، ولی مصرف انواع شیرینی خانگی مانند شیرینی شربتی، شیرینی فانتزی و ... که از مواد با کیفیت درست می شوند، به میزان کم خالی از اشکال است. بیشتر شیرینی هایی که در شیرینی فروشی ها عرضه می شوند، مجلسی هستند و در قالب شکل های وسوسه انگیزی به خریداران عرضه می گردند. شما می توانید در منزل با صرف کمترین هزینه شیک ترین و باکیفیت ترین شیرینی را تهیه نموده و با آن از میهمان های نوروزی پذیرایی کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چهار نوع شیرینی مجلسی مناسب برای ایام عید نوروز را به شما آموزش دهیم.

1. طرز تهیه شیرینی مجلسی شیک شکوفه ای

مواد لازم برای تهیه شیرینی مجلسی شیک شکوفه ای
پودر نارگیل500 گرم
پودر شکر500 گرم
خامه2-3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. پودر نارگیل را با شکر آسیاب شده مخلوط نموده و سپس خامه را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر درآید.
  2. مواد را روی نایلون پهن نموده و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. پس از این مدت مواد را با قالب شکوفه یا هر شکل دلخواهی، قالب زده و با مارمالاد رنگی تزیین کنید.

2. طرز تهیه شیرینی مجلسی شیک ساق عروس

مواد لازم برای تهیه شیرینی مجلسی شیک ساق عروس
کره یا روغن150 گرم
آرد300 گرم
زرده تخم مرغ2 عدد
وانیل1/2 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ کوچک1 عدد
پودر گردو و بادام70 گرم
خامه200 گرم
پودر شکر25 گرم
پودر شکر و هل آسیاب شده برای تزیین1/2 پیمانه
پودر پستهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره یا روغن را با همزن، بزنید تا یکدست گردد.
  2. زرده های تخم مرغ را به کره اضافه نموده و هم بزنید.
  3. خامه را اضافه نموده و هم بزنید.
  4. وانیل و آرد را الک نموده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  5. در ظرفی سفیده تخم مرغ را با پودر شکر مخلوط نموده و خوب هم بزنید تا کف کند، سپس به مواد فوق اضافه نموده و به آرامی هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل گردد.
  6. روی میز کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 سانتیمتر با وردنه باز کنید.
  7. روی خمیر مستطیل هایی به ابعاد 5*3 سانتیمتر برش بزنید، در وسط هر یک از مستطیل ها کمی از پودر بادام و گردو قرار داده، خمیر را به شکل لوله درآورده و با دست فشار دهید تا کمی پهن گردد.
  8. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن نموده و شیرینی ها را با فاصله در آن بچینید.
  9. سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
  10. پس از اینکه روی شیرینی ها طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید.
  11. شیرینی ها را در ظرفی چیده و پودر شکر و هل را روی آن ها الک کنید و در صورت تمایل با کمی پودر پسته تزیین کنید.

3. طرز تهیه شیرینی مجلسی شیک سه آرد

مواد لازم برای تهیه شیرینی مجلسی شیک سه آرد
آرد سفید250 گرم
آرد نخودچی125 گرم
آرد برنج125 گرم
روغن250 گرم
هل1 قاشق چایخوری
پودر شکر175 گرم

دستور تهیه:

  1. روغن و پودر شکر را با همزن خوب مخلوط کنید تا سبک شوند و سپس هل را اضافه نموده و مخلوط کنید.
  2. آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را با هم مخلوط نموده و الک کنید، سپس به مواد فوق اضافه نموده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
  3. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر درست کنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید.
  4. با قالب، روی شیرینی ها طرح ایجاد نموده و سینی را در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
  5. پس از این مدت، فر را خاموش نموده و اجازه دهید شیرینی ها 3-2 ساعت در سینی بمانند تا کاملا خنک شوند.
  6. سپس شیرینی ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با تخم شربتی، پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

4. شیرینی مجلسی شیک دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی های مجلسی و پرطرفدار است که برای پذیرایی از میهمان های نوروزی بسیار مناسب می باشد. تهیه این شیرینی شامل سه مرحله: تهیه خمیر اصلی، تهیه مواد میانی و تهیه شربت می باشد که در ذیل شرح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه مواد میانی
آرد1/4 پیمانه
آب1/2 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری
دارچین1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
آب1/4 پیمانه
شکر1/3 پیمانه
محلول زعفران1 قاشق غذاخوری
آبلیمو3-4 قطره

طرز تهیه مواد میانی

  1. آرد، آب، شکر، وانیل و دارچین را در قابلمه ای مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. فرصت دهید تا مخلوط مورد نظر بجوشد و غلیظ گردد.

طرز تهیه شربت

  1. آب، شکر، آبلیمو و محلول زعفران را در یک قابلمه مخلوط نموده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. فرصت دهید تا محلول مورد نظر بجوشد و غلیظ گردد.
مواد لازم برای تهیه خمیر
مایه خمیر1.5 قاشق چایخوری
شیر ولرم1/2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد کامل +1 عدد سفیده
روغن1/2 پیمانه
شکر1/4 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری
محلول زعفران1-2 قاشق غذاخوری
آرد3 پیمانه

طرز تهیه شیرینی مجلسی شیک دانمارکی

  1. مایه خمیر را در شیر ولرم ریخته، یک قاشق شکر به آن اضافه کنید، در ظرف را بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید و پف کند.
  2. یک تخم مرغ کامل، یک سفیده تخم مرغ، به جامانده شکر، زعفران دم نموده و روغن را مخلوط نموده و با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
  3. مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط فوق اضافه نموده و هم بزنید.
  4. آرد را به مواد اضافه نموده و با قاشق هم بزنید، سپس با دست ورز دهید و آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی حاصل گردد.
  5. خمیر را به سه قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را جداگانه با وردنه پهن کنید.
  6. روی یک طرف خمیر ها از مواد میانی قرار دهید و سپس آن را رول کنید.
  7. رول ها را به شکل استوانه هایی به ارتفاع 3 سانتیمتر برش بزنید.
  8. زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط نموده و روی شیرینی ها بمالید، سپس روی آن را کنجد یا پودر قند بپاشید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت استراحت کند.
  9. ته سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی ها را در آن قرار دهید.
  10. سینی را به مدت 35 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.
  11. سپس شیرینی ها را یکی یکی در شربت قرار داده و فوری از شربت خارج کنید.

گروه آشپزی خبرنگاران

سافاری رو: سافاری رو: گردش و تفریح در سافاری های جهان

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26933

به "طرز تهیه 4 نوع شیرینی مجلسی شیک مخصوص عید نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 4 نوع شیرینی مجلسی شیک مخصوص عید نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید