طرز تهیه چای قهوه و زعفران
به گزارش شیوا مارکت، وقتی صحبت از قهوه به میان می آید، تصویر یک نوشیدنی قهوه ای رنگ که طعم نسبتا تلخی هم دارد، در ذهنمان تداعی می گردد؛ اما اولین نکته ای که درباره قهوه زعفران باید بدانید این است که این نوشیدنی چیزی جز زعفران دم نموده نیست و بیشتر از آنکه به قهوه شباهت داشته باشد، شبیه چای زعفران است.

به گزارش خبرنگاران به نقل ازگاله
زعفران ساییده یک قاشق چای خوری
هل ساییده یک قاشق چای خوری
گلاب یک پیمانه
شکر شش قاشق چای خوری
برای تهیه این نوشیدنی سنتی، همه مواد را در قوری یا کتری کوچکی بریزید و روی شعله ملایم به جوش بیاورید. وقتی که جوشیدن مواد آغاز شد، روی قوری دم کنی بگذارید، شعله را خاموش کنید و حدود سه چهار دقیقه قوری را به حال خود رها کنید تا قهوه دم بکشد.
این نوشیدنی گرم را در استکان های کمرباریک سرو می نمایند و تا لب سوز است برای خواستگاران سرو می نمایند. از آنجا که عطر تند زعفران و گلاب ویژگی اصلی این نوشیدنی است، معمولا نوشیدن یک فنجان کوچک (کمرباریک) از آن کافی است.
منبع: جام جم آنلاینبانو هما: مجله کدبانوی خانه و خانواده