طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی

به گزارش شیوا مارکت، کیک گردویی یک کیک خوشمزه با دستور پختی آسان است. با داشتن مواد ساده ای مثل آرد، کره، شکر، تخم مرغ، شیر و گردو می توانید این کیک فوق العاده را بپزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی

سرویس آشپزی - کیک گردویی یک کیک بسیار لذیذ با دستور پخت آسان است. برای درست کردن این کیک از دستورالعمل ساده ای استفاده می گردد و همچنین بافت آن بسیار نرم و پوک است. بنابراین کیک گردو مانند کیک چای و دارچین یکی از کیک های عصرانه پرطرفدار محسوب می گردد. افزودن باترکریم وانیلی (کرم کره ای وانیلی) به این کیک، طعمی فوق العاده و بی نظیر به آن می دهد. در ادامه طرز تهیه کیک گردو به همراه باترکریم وانیلی برای شما آورده شده است.

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم (برای 12 نفر)

کره نرم شده

یک پیمانه یا 250 گرم

شکر معمولی یا قهوه ای

یک پیمانه یا 200 گرم

آرد سفید

190 گرم

بیکینگ پودر

2 قاشق چای خوری

نمک

1 قاشق چای خوری

تخم مرغ

4 عدد

شیر

یک سوم پیمانه یا 80 میلی لیتر

عصاره وانیل

2 قاشق چای خوری

گردو خرد شده

یک چهارم پیمانه یا 140 گرم

مراحل پخت کیک

  • اول از همه باید فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
  • قالب کیک را چرب نموده و کمی آردپاشی کنید. (می توانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، ته قالب را کاغذ روغنی مخصوص کیک پهن کنید.)
  • آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و الک کنید.
  • گردوها را خرد کنید. (سایز گردو از اندازه یک نخود فرنگی بزرگتر نباشد.)
  • در یک کاسه تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید.
  • کره و شکر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید. این کار را تا وقتی که به یک مایعی یکدست، سبک و کرکی تبدیل گردد ادامه دهید.
  • در این مرحله نیمی از مخلوط آردی را به مایه کیک بیافزائید و هم بزنید.
  • سپس شیر و بعد از آن مابقی آرد را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • گردوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • حال مایه کیک را درون قالب کیک بریزید و آن ها را در فر که از قبل گرم نموده اید قرار دهید و اجازه دهید کیک گردویی تان به مدت 50 تا 60 دقیقه به خوبی بپزد.

  • بعد از اتمام فرایند پخت، کیک را از فر بیرون آوردید؛ 2 دقیقه صبر کنید و سپس آن را از قالب ها جدا کنید.

نکات پخت کیک:

  • برای پخت این کیک می توانید مواد را دو قسمت نموده و از دو قالب بهره ببرید. در این صورت بعد از پخت، با اضافه کردن باترکریم در بین لایه ها و بالای کیک، یک کیک نرم گردویی خواهید داشت. (مدت زمان پخت برای دو قالب 30 تا 35 دقیقه است.)
  • لطفا توجه داشته باشید که زمان پخت کیک در فرهای مختلف می تواند متفاوت باشد؛ به همین خاطر بهتر است پس از گذشت 30 دقیقه، پخت کیک را امتحان کنید. می توانید این کار را با یک خلال چوبی امتحان کنید.
  • کره و شکر در پوک شدن کیک بسیار مهم هستند؛ بنابراین از کره با کیفیت بهره ببرید.
  • به یاد داشته باشید که قبل از برش یا خامه کشی، کیک باید به طور کامل خنک گردد.
  • از مزایای کیک گردویی این است که می توانید آن را به راحتی در یخچال نگه داری کنید؛ اگر می خواهید کیک گردویی را فریز کنید کافیست آن را در کاغذ روغنی بپیچید، در داخل کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید و در آن را در فریزر قرار دهید. زمانی که می خواهید این کیک فریز شده را بخورید، کافیست آن را در دمای اتاق قرار دهید تا یخ آن ذوب شده و آماده خوردن گردد.

طرز تهیه باترکریم وانیلی

مواد لازم
کره نرم شده

150 گرم

شکر قنادی (یا پودرشکر)

نصف پیمانه یا 300 گرم

عصاره وانیل

1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

  • در یک کاسه کره نرم شده، وانیل و شکر را مخلوط کنید و با قاشق به خوبی هم بزنید. (اگر بخواهید با همزن برقی این مواد را مخلوط کنید ذرات شکر به بیرون پرتاب خواهند شد!) تا زمانی که به یک ترکیب یکدست تقریبا سفید و کرکی برسید به هم زدن ادامه دهید.
  • حالا باترکریم را برای آنالیز میزان شیرین بودن آن بچشید؛ اگر دوست دارید شیرین تر باشد مقداری شکر به سلیقه خودتان اضافه کنید.

نکته: اگر طعم قهوه را دوست دارید می توانید 2 تا 3 قاشق غذاخوری قهوه اسپرسو را به باترکریم اضافه کنید.

نحوه چیدمان کیک:

  • هنگامی که کیک به طور کامل خنک شد، آن را به دو نیم تقسیم کنید.
  • یکی از لایه ها را بردارید و یک لایه از باترکریم به طور یکنواخت روی آن بمالید.
  • لایه دوم کیک را بردارید، بر روی کیک قبلی بگذارید و یک لایه از باترکریم روی تمامی کیک پخش کنید.
  • می توانید برای تزئین از گردو بهره ببرید.

یک فنجان چای برای خودتان بریزید و به همراه این کیک خوشمزه میل کنید.

سخن آخر

در این مقاله طرز تهیه یکی از بهترین کیک ها را آموزش دادیم. برای تزئین و یا فیلینگ این کیک می توانید از کرم پاتیسیر، گاناش و یا مارمالاد هویج بهره ببرید. آیا تا به حال کیک گردویی پخته اید؟ آیا نکته ای برای اضافه کردن به این دستورالعمل دارید؟ نظرات خود در خصوص مواد لازم و یا دستور پخت این کیک خوشمزه به وسیله قسمت ارسال نظرات با ما در میان بگذارید.

برگرفته از : lovefoodies.com

sabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: setare.com
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 7095

به "طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید