ماجرای تجمع مردم غیزانیه از کجا آب می خورد؟

به گزارش شیوا مارکت، فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: بی توجهی مسؤولان امر به مردم بخش غیزانیه در مورد تامین آب شرب، موجب تجمع غیرقانونی اهالی این بخش شد.

ماجرای تجمع مردم غیزانیه از کجا آب می خورد؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، محسن دالوند فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: اعتراض مردم به تامین نشدن آب شربشان یک مطالبه قانونی است اما بایستی در مجرای قانونی انجام گردد.

وی اضافه کرد: تعدادی از مردم بخش غیزانیه صبح روز شنبه در اعتراض به بی توجهی مسئولان به تامین نشدن آب شربشان اقدام به بستن جاده اهواز- رامهرمز- امیدیه کردند که برای مدتی اخلال در تردد راستا ترانزیتی گشت که پلیس برای جلوگیری از این کار وارد عمل شد.

دالوند اضافه کرد: دو نفر از تجمع نمایندگان به صورت سطحی مجروح و بازداشت شدند و در حال حاضر هیچ مسئله ای ندارند.

  • به فرماندار اهواز زنگ زدم

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: البته حسب وظیفه اخلاقی با تماسی که با فرماندار کلانشهر اهواز داشتم تامین آب مردم از طریق تانکر در دستور کار نهاده شد.

وی با اشاره به اینکه اگر مسئولان امر به خواسته های مردم توجه نمایند هیچگاه مسائل اجتماعی به مسائل انتظامی تبدیل نخواهد شد و نمونه آن همین تامین آب شرب مردم بخش غیزانیه است.

  • بلاتکلیفی پروژه انتقال آب به غیزانیه

حمزه مقدم عضو شورای روستای عوده با انتقاد از قطعی آب در این روستا و بسیاری از روستاهای بخش غیزانیه، اظهار کرد: در فصل زمستان آن دسته از روستاهای پرجمعیت بخش غیزانیه که از لوله کشی درون روستایی برخوردار هستند(40 روستا) در هر 48 ساعت آب برای آن ها پمپاژ می گردد.

  • هر 4 روز یکبار برای 4 ساعت آب وصل می گردد

مقدم اعلام کرد: فرسودگی خطوط آبرسانی سبب تاخیر در پمپاژ آب روستاها شده و هر 4 روز یکبار برای 4 ساعت آب وصل می گردد.

وی با بیان اینکه شرایط روستاهای فاقد لوله کشی به مراتب وخیم تر است، مطرح نمود: آب مورد احتیاج این روستاها که تعداد آن ها 40 روستا نیزاست باید توسط تانکرهای سیار تامین گردد این در حالی است که فقط 4 تانکر در اختیار تاسیسات آبرسانی نزهه است که تمامی آنها توسط شرکت ها و ادارات تامین شده و اداره آبفا استان و آبفار هیچ تانکری در اختیار بخش غیزانیه قرار نداده اند.

مقدم اضافه کرد: همین 4 تانکر گاهاً به سبب وجود نقص و تعمیرات به 2 تانکر کاهش داده پیدا می نمایند در صورتی که برای حل مشکل آبرسانی در این روستاها حداقل به 15 تانکر احتیاج داریم.

  • تاخیر سه ساله در اجرای پروژه آبرسانی بخش غیزانیه

وی با اشاره به پروژه انتقال آب از ایستگاه شیبان-صفیره مطرح نمود: این پروژه پس از سه سال، سال جاری قرارداد آن منعقد شد و بنا بود ظرف دو ماه تحویل داده گردد اما همچنان کار متوقف شده است.

مقدم دلیل عمده توقف این پروژه را مدیریت ضعیف و قصور کارفرما مطرح نمود و اضافه کرد: کارفرمای پروژه برای سرپوش گذاشتن بر کم کارهای خود انگشت اتهام را به سوی اهالی و صاحبان زمینی گرفته است که به صورت قانونی خسارت زمین های خود را مطالبه می نمایند و برای ادامه کار کافی بود تضمین پرداخت خسارت از سوی اداره آبفار صورت بگیرد.

وی گفت: انتظار می رفت مسؤولان استانی،شهرستانی با توجه به در اختیار داشتن نقشه عبور لوله از زمین برای دریافت موافقت اهالی با آن ها رایزنی می کردند در حالی که پیمانکار بدون صحبت با اهالی اقدام به لوله گذاری در زمین ها کرد.

  • وعده ای که محقق نشد

زمستان سال 95 استاندار خوزستان به منظور آنالیز شرایط شرب روستاهای بخش غیزانیه از این منطقه بازدید کرد و در این بازدید طی دو مصوبه مقرر شد ظرف 3 ماه مشکل آب این روستاها حل گردد.

یک بخش مصوبه شامل 25 کیلومتر لوله گذاری از تاسیسات شهرستان کارون (ایستگاه خسروی) به دهستان مشرحات بود و سازمان آب و برق موظف شد لوله های مورد احتیاج را خریداری و به شرکت آبفار تحویل دهد؛ مصوبه دوم نیز شامل 55 کیلومتر لوله گذاری است که یک بخش آن از شیبان تا صفیره بر عهده شرکت آبفار بوده و بخش دیگر از صفیره تا تاسیسات نزهه به عهده آبفار و شرکت نفت بود.

hecaconf.ir: مجله خبری و تحلیلی صنایع کشاورزی و تولیدی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 3 اسفند 1401 بروزرسانی: 3 اسفند 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 20325

به "ماجرای تجمع مردم غیزانیه از کجا آب می خورد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای تجمع مردم غیزانیه از کجا آب می خورد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید