مرکز آرشیو اسناد قدیمی و تاریخی ایجاد شود
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، عزیز جوان پور سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمالغرب کشور ضمن بیان این مطلب گفت: متاسفانه شناخت مردم از این سازمان بسیار کم است و در طی دو سال فعالیت تلاش کردیم تا با کمک رسانه ها جایگاه این مرکز را تبیین کنیم که بر همین اساس ایجاد مرکز آرشیو اسناد قدیمی و تاریخی ضروری است.

وی با بیان اینکه مردم آذربایجان آگاهی و شناخت کافی از جایگاه اصلی اسناد ملی ندارند و این امر باعث نگهداری اسناد قدیمی و تاریخی در منازل آنها شده، ضمن قدردانی از اهدا کنندگان چنین آثاری به مرکز اسناد و نیز افرادی که اسناد قدیمی را با هزینه شخصی خود خریداری می کنند و اجازه خروج آنها را از استان نمی دهند، از مردم خواست تا در صورت دسترسی و نگهداری اسناد قدیمی، آنها را به این مرکز تحویل دهند.
رئیس سابق مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمالغرب کشور در خاتمه از امضای پنج تفاهم نامه همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی شمالغرب کشور با دستگاه های اجرایی استان خبر داد و افزود: این مرکز در تدوین و تالیف کتاب های 29 بهمن تبریز، شناسنامه تبریز و پیرامون، چاپ کتاب دکتر موحد، و همایش های تاریخی مشارکت علمی داشته است.
منبع: خبرگزاری مهرtafreh.ir: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری